Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018

<ΠΟΡΤΑ>ΣΕ ΟΛΑ ΕΦΑΓΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟ.....ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ !!!!


ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΞΥΠΝΙΟΣ ΣΤΟΝ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟ....... Η ΟΡΤΙΝΑΤΣΑ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ!!!
Στην ουσια η επισκεψη του Τσιπρα στην Μοσχα ηταν να μεταπεισει και να αποδεχτει ο Βλαδιμηρος το σχεδιο του Τραμπ!!!Ομως αυτο που εισεπραξε ηταν ενα μεγαλο ΟΧΙ σαν αυτο της 28ης Οκτωβριου!!! ΟΧΙ για την αναγνωριση της Β.Μακεδονιας και ΟΧΙ στην ματαιωση πωλησης των πυραυλων S- 400. Δηλαδη με λιγα λογια εφαγε <<ηττα>>ο Τσιπρακος...που νομιζε οτι θα ξεγελασει τον Πουτιν!!!!Το οξυμωρο ομως της υποθεσης ειναι......οτι η Ελληνικη πλευρα ειναι ικανοποιημενη απο τα αποτελεσματα της επισκεψης αυτης!!!!Τωρα....γιατι ειναι ικανοποιημενη η κυβερνηση.....αυτο δεν μπορω να το εξηγησω!!

«Όχι» σε όλα από Μόσχα σε Α.Τσίπρα: «Όχι» στην αναγνώριση της «Β.Μακεδονίας» - «Όχι» στη ματαίωση πώλησης των S-400.

Αν και η ελληνική πλευρά δηλώνει ικανοποιημένη από τα αποτελέσματα της επίσημης επίσκεψης Α.Τσίπρα στη Μόσχα και μιλά για «αποκατάσταση των σχέσεων σε νέα δεδομένα», εντούτοις η κατάσταση είναι πολύ διαφορετική.

Η απάντηση της Μόσχας ήταν "ΌΧΙ" σε όλα. Όχι στην αναγνώριση της "Βόρειας Μακεδονίας", "Όχι" στη ματαίωση πώλησης των S-400.

Eιδικά για το πρώτη σκέλος όσο αφορά τα Βαλκάνια, η Μόσχα θεωρεί πως τους επόμενους έξι μήνες θα κριθούν όλα, τόσο σε Κόσοβο-Σερβία όσο και σε Σκόπια.

Ρωσικοί κύκλοι σχολίαζαν χαρακτηριστικά πως τόσο το θέμα των Σκοπίων, όσο και το θέμα του Κοσόβου-Σερβίας και στο βάθος "Μεγάλη Αλβανία" είναι αλληλένδετα.  Ηδη Πρίστινα και Τίρανα προχωρούν σε μορφές ενώσεως σε διάφορους τομείς (τελωνειακή, κοινό σύστημα υγεία, εκπαίδευσης κτλ) με ορίζοντα το 2025 ενώ θέλουν ο επόμενος πρόεδρος των Σκοπίων να είναι Αλβανός.

Μην ξεχνάμε πως οι Αμερικανοί δημιουργούν ΝΑΤΟϊκή βάση στην Αλβανία.

Επί της ουσίας αυτό που ζήτησε ο Α.Τσίπρας από τον Β.Πούτιν, ήταν να αποδεχτεί το αμερικανικό σχέδιο για τα Βαλκάνια. Κάτι που είπε και ο Σ.Λαβρόφ σήμερα το πρωί σε συνέντευξη του ρίχνοντας το πρώτο μεγάλο "ΌΧΙ.

πηγη

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.