Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018

ΤΡΕΜΕΙ Ο ΣΑΛΕΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΡΔΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.....ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΙ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ.......

ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ...Βρισκεται ο Σαλεμενος με την δημιουργια του Κουρδικου κρατους !!! και απο τον διαμελισμο της αμυντικης της βιομηχανιας απο τις ΗΠΑ!!!Γι αυτο τρεχει να προλαβει να φτιαξει αεροπλανοφορο...που ευελπιστει να το εχει τελειωσει τελος του 2020....και ενα νεο μαχητικο αεροσκαφος!!Ολα αυτα πριν δημιουργηθει το Κουρδικο κρατος....που εχει δρομολογηθει απο τις ΗΠΑ....Τωρα αρχιζουν τα δυσκολα για τον Σαλεμενο!!!!

«Τρέχει» η δημιουργία του Κουρδικού κράτους: Οι ΗΠΑ διαμελίζουν την Τουρκία, «πνίγουν» την αμυντική βιομηχανία – «Αγώνας δρόμου» για το αεροπλανοφόρο Anadolu

Προσωπική εντολή του Τούρκου προέδρου προς τα στελέχη και τους υπουργούς της αμυντικής βιομηχανίας για επίσπευση των εργασιών όσον αφορά το τουρκικό αεροπλανοφόρο Anadolou, αλλά και το νέο μαχητικό αεροσκάφος, υποκρύπτουν σαφέστατα φόβο για τις εξελίξεις σε Κύπρο-Αιγαίο και Κουρδικό ζήτημα. 

Για αυτό και οι προσπάθειες της Τουρκίας επικεντρώνονται σε δύο μεγάλα σημαντικά προγράμματα, αυτό του αεροπλανοφόρου και αυτό του νέου μαχητικού, με στόχο να προλάβουν (που δεν θα προλάβουν) την εμφάνιση του νέου Κουρδικού κράτους το οποίο αναφέρθηκε σε φόρουμ στην Συρία!! 

Ο πρόεδρος της Τουρκικής Αμυντικής Βιομηχανίας Ismail Demir δήλωσε σήμερα: «Το TCG Anadolu LHD θα παραδοθεί στις ναυτικές δυνάμεις μας το τελευταίο τρίμηνο του 2020», οριοθετώντας έτσι τις φιλοδοξίες του τουρκικού ναυτικού για επιχειρήσεις στην ανοικτή θάλασσα.

Την ίδια στιγμή δημοσιότητα δόθηκε το πλάνο σχετικά με τις κινήσεις της τουρκικής αμυντικής βιομηχανίας για το νέο μαχητικό, τις οποίες έδωσε ο γενικός διευθυντής της τουρκικής βιομηχανίας Αεροδιαστήματος Τεμέλ Κοτίλ, αναφέροντας ότι αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην αεροδυναμική σήραγγα, προκειμένου να δοθεί το τελικό σχήμα.

πηγη

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.