Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018

ΕΚΤΑΚΤΟ : ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ στην ΑΥΛΩΝΑ ! ! ! ΕΦΑΓΕ το ΞΥΛΟ της ΑΡΚΟΥΔΑΣ ο ΚΟΥΡ@ΔΟΜΑΓΚΑΣ ΑΛΒ@ΝΟΣ που ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ την ΕΛΕΝΗ ! ! ! Τον μετέφεραν στο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ! ! !

Εφαγε της χρονιάς του το Κ@λ@παιδο που δολοφόνησε την Ελένη μας ! ! !
Και λίγες του έριξαν με αυτό που έκανε στο κορίτσι μας....
Να μάθει ότι μέσα στην φυλακή δεν σηκώνουν τέτοιες αλητείες υπάρχουν οι νομοί της Δικαιοσύνης....
Το κακο είναι ότι βρήκαν τον μπελά τους οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι να μην ξεχνάμε ότι και αυτοί  άνθρωποι έχουν παιδιά στην ηλικία της Ελένης και καλα εκαναν ! ! ! !








Σύμφωνα με πληροφορίες  σήμερα αργά το απόγευμα στις φυλακές του Αυλώνα οι κρατούμενοι τσάκισαν στο ξύλο τον 19χρονο Αλβανό με την… ανοχή των σωφρονιστικών υπαλλήλων.

Με το που έγινε γνωστό το γεγονός, στην διοίκηση των φυλακών χτύπησε συναγερμός. Μια από τις πρώτες εντολές ήταν να καλέσουν  άμεσα όλους τους σωφρονιστικούς υπάλληλους από ρεπό καθώς και τους πρωινούς για να διαταχθεί ΕΔΕ.

Σύμφωνα με πηγές μέσα από τις φυλακές, ο Αλβανός γρονθοκοπήθηκε άγρια και από Ελληνες αλλά και από συμπατριώτες του. Είναι ανεπιθύμητος στον Αυλώνα ακόμη και στην απομόνωση. Δεν τον θέλουν εκεί και ζητάνε να τον μεταφέρουν αλλού.

Ο 19χρονος μεταφέρεται αυτή τη στιγμή σε κοντινό νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Αυτή τη στιγμή διευθυντές, αρχιφύλακες και άνθρωποι από το υπουργείο δικαιοσύνης βρίσκονται σύσσωμοι στις φυλακές του Αυλώνα.


Πηγή 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.