Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018

Ο Ελληνας δολοφονος της Ελενης στις φυλακες Γρεβενων καλοπερναει;

Ο έτερος , ο Έλληνας  άραγε πόθεν βρίσκεται;

Περνάει καλά ή του χουν βάλει κανένα χωνί με λάδι….

Να μας πει ο φραγκάτος πατέρα του , που τον προστατεύει!


Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός Ροδίτης θα παραμείνει για λίγες ακόμη ημέρες σε ειδικό κελί των φυλακών, απομονωμένος από τους υπόλοιπους κρατούμενους, ενώ ήδη έχουν δοθεί αυστηρές εντολές στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους να είναι εξαιρετικά προσεκτικοί.

Βέβαια σύμφωνα με ππληροφοριες, οι κρατούμενοι και στα Γρεβενά βρίσκονται στα «κάγκελα»  και με τον 21χρονο Έλληνα. Βέβαια απ΄οτι μας μεταφέρουν στις φυλακές ενηλίκων αυτά τα περιστατικά «πνίγονται» και δεν βγαίνουν στον «αέρα». Πάντως οι κρατούμενοι που έχουν άλλους νόμους στις φυλακές του ετοιμάζουν χουνέρι. Τώρα αν θα τη γλιτώσει λόγω χρημάτων του μπαμπά – αν και χλωμό – αυτό είναι αλλού παπά ευαγγέλιο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι κρατούμενοι στις φυλακές  Γρεβενών… «βράζουν» .

πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.