Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018

Ψεμματα λεει η Αστυνομια, για την Ελληνικη σημαια που εκλεψαν οι @λβ@νοι στην Κρητη ;

Μηπως προσπαθουν να κατευνασουν τα πνευματα, με τις ανεπισημες δηλωσεις της Αστυνομιας οτι δεν ηταν Αλβανοι αλλα Γαλλοι; 
Δεν εινα η πρωτη φορα αλλωστε που το κανουν αυτο....



Έντονο προβληματισμό έχει προκαλέσει η ανεπίσημη πληροφόρηση της ΕΛΑΣ για το περιστατικό του ξηλώματος και της αρπαγής της Ελληνικής σημαίας στο χωριό Δαφνές Ηρακλείου, σύμφωνα με την οποία τελικά τα δύο άτομα που προέβησαν σε αυτή την πράξη ήταν Γάλλοι τουρίστες.

Σύμφωνα με τις νεώτερες πληροφορίες, με βάση την έρευνα που πραγματοποίησε η Αστυνομία, το όχημα που φαίνεται στο σχετικό βίντεο το οποίο αποκαλύφθηκε από ιστοσελίδα στην Κρήτη, είχε ενοικιαστεί από ένα Γάλλο πολίτη, ο οποίος επισκεπτόταν την Κρήτη μαζί με μια ομάδα Γάλλων φοιτητών κολεγίου από την 31η Οκτωβρίου.

Τα άτομα που άρπαξαν την ελληνική σημαία την Κυριακή 4 Νοεμβρίου σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες που προέρχονται από την Αστυνομία, έφυγαν από την Κρήτη αεροπορικώς χθες το πρωί 6 Νοεμβρίου, αφού το λευκό όχημα παραδόθηκε στην εταιρεία που το διαχειρίζεται από τον Γάλλο ενοικιαστεί σήμερα το πρωί στο αεροδρόμιο.

Υπενθυμίζεται ότι η αρχική πληροφόρηση ανέφερε ότι τα δύο άτομα που προέβησαν σε αυτή την βέβηλη πράξη ήταν Αλβανοί πολίτες που ζουν και εργάζονται στην Κρήτη. Όλα όσα προέκυψαν έκτοτε, μοιάζουν πολύ βολικά για όποιον θα είχε ως στόχο να αποτρέψει… ανάφλεξη στις ελληνοαλβανικές σχέσεις. Η δε ηγεσία της ΕΛΑΣ, στην υπόθεση Κατσίφα, έδωσε πολύ πρόσφατα δικαιώματα κριτικής, σπεύδοντας να υιοθετήσει άκριτα, όσα ανέφεραν επισήμως για την υπόθεση οι αλβανικές αρχές…

Με βάση τις πληροφορίες που οι δημοσιογράφοι των κρητικών ιστοσελίδων είχαν συγκεντρώσει, τα δύο άτομα που φαίνονται στο βίντεο να αποκαθηλώνουν την ελληνική σημαία είναι Αλβανοί, οι οποίοι εργάζονται σε οικοδομή της περιοχής, είναι γνωστοί στον ντόπιο πληθυσμό. Μάλιστα, κάποιοι κάτοικοι της περιοχής επιχείρησαν σήμερα το πρωί να ζητήσουν εξηγήσεις από τους δύο Αλβανούς.

Για τον λόγο αυτό, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες από τα τοπικά-κρητικά ΜΜΕ, με ορισμένα εκ των οποίων επικοινώνησε το DP, οι ντόπιοι επισκέφτηκαν το εργοτάξιο κατασκευαστικής εταιρίας για την οποία φέρονται να εργάζονται οι δύο Αλβανοί, χωρίς όμως να τους εντοπίσουν.

Από την άλλην πλευρά, η Αστυνομία φέρεται να αναφέρει ότι η κατακριτέα ενέργεια πραγματοποιήθηκε από τους δύο Γάλλους πολίτες, οι οποίοι ήθελαν να κρατήσουν ένα ενθύμιο από την επίσκεψη τους στην Κρήτη, αρπάζοντας από τον κοινόχρηστο χώρο της κοινότητας Δαφνές μια ελληνική σημαία, έστω και σκισμένη από τις πράξεις τους.

Δηλαδή, οι δύο Γάλλοι τουρίστες δεν θα μπορούσαν να προηθευθούν μια ελληνική σημαία από ένα κατάστημα τουριστικών ειδών στο Ηράκλειο και έπρεπε να προβούν σε αυτή την πράξη; Δεν πέρασε από το μυαλό κανενός εκ των δύο ότι αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει αντίδραση και να θέσει σε κίνδυνο ακόμα και την ασφάλειά τους, πέραν ενδεχόμενης ποινικής δίωξης; Δεν υποστηρίζουμε ότι κατέχουμε την απόλυτη αλήθεια, απλά ερωτήματα θέτουμε.

Eν προκειμένω, εφόσον η Αστυνομία φαίνεται να γνωρίζει με ακρίβεια τα στοιχεία των ατόμων που διέπραξαν αυτό το αδίκημα (προσβολή Εθνικού Συμβόλου) και για να απομακρυνθεί οποιαδήποτε σκιά από το συγκεκριμένο ζήτημα, θα ήταν φρόνιμο να παράσχει στον ελληνικό λαό που νοιάζεται για το Εθνικό του Σύμβολο, αποδεικτικά στοιχεία για τα άτομα αυτά διότι σημασία έχει να διωχθούν και να τιμωρηθούν, ανεξαρτήτως εθνικότητας ώστε όλοι να γνωρίζουν ότι οι Έλληνες τιμούν και σέβονται το Εθνικό τους Σύμβολο.
πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.