Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018

Αληθεύει ;;;; 250 Αλβ@ν% @πελ@θηκ@ν ;;;; Μακάρι .....

Γκρίνιαξαν 250 Αλβ@ν@ που πήγαν πίσω στην Αλβ@νι@ δεν τους χρειαζόμαστε ! ! ! !
Μακάρι να φύγουν όλοι από την Ελλάδα να ησυχάσουμε από δαύτους  ! ! ! !








Μέσα σε μια εβδομάδα στο συνοριακό σημείο ελέγχου στην Κακαβιά, περίπου 250 Αλβανοί έχουν επιστραφεί από την ελληνική αστυνομία, ενώ 50 από αυτούς θεωρούνται ανεπιθύμητοι στο χώρο Σένγκεν.



Οι αιτίες της επιστροφής τους είναι συχνά αστείες, γιατί ζητάνε εγγύηση από αυτόν που θα τους φιλοξενήσει.

Οι επαναπατριζόμενοι από την ελληνική αστυνομία πιστεύουν ότι αυτό γίνεται από τα γεγονότα στους Βουλιαράτες, όπου δολοφονήθηκε ο 35χρονος Κωνσταντίνος Κατσίφας στις 28 Οκτωβρίου 2018.

Αυτή η ασήμαντη εκδίκηση στα ελληνο-αλβανικά σύνορα, γράφει το δημοσίευμα, είναι ένα φαινόμενο που συμβαίνει συχνά όταν από την ελληνική πλευρά υπάρχει δυσαρέσκεια με την αλβανική πλευρά και τελικά την πληρώνουν οι απλοί Αλβανοί που μένουν στη μέση του δρόμου και αναγκάζονται να επιστρέψουν με έναν σταυρό στο διαβατήριο.

 Δειτε το βιντεο : ΕΔΩ

Πηγη

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.