Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018

ΤΥΧΑΙΟ;....Καιγεται το Ελληνικο ξενοδοχειο στην Βορειο Ηπειρο στους Αγιους Σαραντα....

Ποσες πιθανοτητες να ειναι τυχαιο υπαρχουν;
Για μενα προσωπικα καμμια......


Φωτιά ξέσπασε το πρωί της Τρίτης στο ελληνικής (μειονοτικής) ιδιοκτησίας ξενοδοχείο «Ήπειρος» στην πόλη των Αγίων Σαράντα της Βορείου Ηπείρου, στην Αλβανία.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην παραλία της πόλης. Η πυρκαγιά ξέσπασε, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα αλβανικά ΜΜΕ και βλέπουμε από εικόνες που μετέδωσαν, στον έκτο όροφο-ταράτσα του ξενοδοχείου.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί κάποιος τραυματισμός από τη φωτιά, ενώ η αλβανική Πυροσβεστική έφτασε στο σημείο για να τη σβήσει.

Πηγές από τη Βόρεια Ήπειρο, που μίλησαν στο TRIBUNE, σημειώνουν -δίχως να συνδέουν τα γεγονότα- ότι η ιδιοκτησία του ξενοδοχείου στο παρελθόν «είχε δεχτεί πιέσεις».

πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.