Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018

ΞΕΥΤΙΛΑ...Ξανανοιγουν τα Τουρκικα μαγαζια, απο τους λιγουρηδες Ελληνες τουριστες που τρεχουν να κερδισουν λιγα ευρουλακια ψωνιζοντας στην Τουρκια....

Δινουν χρηματα για να φτιαξουν σφαιρες να μας σκοτωσουν....
Αυτη ειναι η πραγματικοτητα...
Τα υπολοιπα τ ακουω βερεσε!



Έλληνες τουρίστες που έρχονται για ημερήσιες διακοπές με φέριμποτ στην Μαρμαρίδα του νομού Μουγλων, λόγω του ότι το ευρώ βρίσκεται ψηλά, γεμίζουν πλήρως τις βαλίτσες με τις οποίες έρχονται και μετά επιστρέφουν στην πατρίδα τους.
Μαγαζιά που είχαν κλείσει επειδή έληξε η τουριστική περίοδος, άνοιξαν ξανά λόγω των αγορών που κάνουν οι Έλληνες τουρίστες.

Έλληνες που διαθέτουν μαγαζιά στην Ρόδο κυρίως με είδη δώρων και ρούχων, λόγω του ότι το ευρώ βρίσκεται ψηλά στην Τουρκία, κατέστησαν την Μαρμαρίδα ως κέντρο των αγορών τους.  Κάθε Κυριακή δύο φεριμπότ που ξεκινάνε από την Ρόδο, με περίπου 900 Έλληνες τουρίστες φτάνουν στο λιμάνι νωρίς το πρωί. Από εκεί οι Έλληνες ανεβαίνουν στα ταξί και μεταβαίνουν στην Σκεπαστή Αγορά που βρίσκεται στα 4 χλμ απόσταση. Οι Έλληνες μαζί με τα παιδιά και με συγγενείς, κατεβαίνουν με βαλίτσες στην αγορά και μέχρι τις 17:00 κάνουν βόλτες στα  μαγαζιά και ψωνίζουν όπου βρουν κατάλληλες τιμές. Οι Έλληνες προτιμάνε περισσότερο τα καλοκαιρινά είδη κλωστοϋφαντουργίας, δερμάτινα και είδη δώρων. Οι Έλληνες ολοκληρώνουν τα ψώνια τους και μετά ανεβαίνουν στα ταξί και πάνε στην συνοριακή πύλη στο τελωνείο.
¨ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΑ ΠΑΖΑΡΙΑ¨

Πολλοί επαγγελματίες της Σκεπαστής Αγοράς που λόγω λήξης της τουριστικής  περιόδου είχαν κλείσει τα μαγαζιά τους, μόλις έμαθαν πως έρχονται οι Έλληνες τουρίστες για ψώνια, τα άνοιξαν ξανά.
Ο επιχειρηματίας ειδών κλωστοϋφαντουργίας Αμπντουλκαντίρ Ελβάν Κοζάν, λέει : ¨Κάνουν σκληρά παζάρια. Από το πρωί στις 09:00 μέχρι τις 17:00 συνεχώς βολτάρουν στην Σκεπαστή Αγορά και ψωνίζουν όπου βρούνε φτηνά. Για όσο είναι καλός ο καιρός, έρχονται κάθε Κυριακή. Για παράδειγμα μάθαμε πως αγοράζουν από εμάς δερμάτινα σακάκια στις 200 λίρες και τα πουλάνε στα μαγαζιά τους στην διπλή τιμή. Έτσι κερδίζουμε και εμείς και εκείνοι¨.

πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.