Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018

Γαυγιζουν παλι οι Τουρκοι και απειλουν την Ελλαδα με καταστροφη στο Αιγαιο....

Οι απογονοι αυτων, που ειπαν το ΜΑΛΤΑ ΓΙΟΚ, εχουν αποθρασυνθει.....
Κι αυτο ειναι κατορθωμα των Ελληνικων Κυβερνησεων....
Δυστυχως τους εχουν ανεχτει πολυ...




Για βρωμικο παιχνίδι στην Ανατολική Μεσόγειο κατηγόρησε την Ελλάδα ο Γιγκίτ Μπουλούτ σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Star Daily την Κυριακή (21/10).

Ο σύμβουλος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν τόνισε ότι η Ελλάδα, οι Ελληνοκύπριοι και το Ισραήλ βρίσκονται στη διαδικασία ενός βρόμικου παιχνιδιού «σκεπτόμενοι ότι στηρίζονται στους μεγάλους αδερφούς τους», δήλωσε ο Μπουλούτ φωτογραφίζοντας τις ΗΠΑ.

Ενώ συνέχισε λέγοντας: «Κάποιος μπορεί να ελπίζει ότι η Ελλάδα και η Τουρκία θα γίνουν οι καλύτεροι φίλοι αλλά αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Όχι φυσικά εξαιτίας μας αλλά εξαιτίας της Ελλάδας. Αν γίνει συμπλοκή μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας στη θάλασσα θα τελειώσει με στρατιωτική καταστροφή για τους Έλληνες».
πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.