Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018

Σαν ερωτευμένοι πιγκουίνοι φάγανε μαζι Τσίπρ@ς και Καμμένος....Για σας που πιστευετε οτι θ αφησουν τις καρεκλες τους!

Μας έχουν ζαλίσει από το πρωί για το «μυστικό γεύμα» που είχαν λέει στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, συναντώντας τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο. Ραντεβού στα κρυφά», θέλει λοιπόν το mainstream ρεπορτάζ… Σαν ερωτευμένοι πιγκουίνοι ή κάπως έτσι.

Γιατί είναι αδιάφορο; Μα διότι πάντα το ίδιο κάνουν! Υπάρχει πλέον pattern, ένα στερεοτυπικό μοτίβο συμπεριφοράς δηλαδή. Πετάει μέσα στον παρορμητισμό του αυτό που θέλει να πει ο Πάνος, γίνεται ο κακός χαμός στα ΜΜΕ, λυσσάνε εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ που ακόμα και τώρα πολλοί δεν μπορούν να χωνέψουν ότι συνεργάζονται με έναν ακροδεξιό (σ.σ. αυτό πιστεύουν, παρότι ο πληθωρικός ΥΠΕΘΑ αυτό-αναβαπτίστηκε σε κεντρώο).

Για εμάς που παριστάνουμε το… εναλλακτικό μέσο ενημέρωσης, άλλη είναι η είδηση! Αυτή αφορά το μενού! Διαβάζοντάς το, δυο σκέψεις πέρασαν από το μυαλό μας. Η μία είναι να τη στήσουμε καραούλι έξω από το Μέγαρο Μαξίμου και το υπουργείο Εθνικής Άμυνας αναζητώντας για σημάδια στους διερχόμενους που μπαίνουν μέσα να δούμε αν είναι… υδραυλικοί.

Κι αυτό διότι όσα φέρονταν να έφαγαν – αυτά που περιλαμβάνονται στο μενού – ισοδυναμούν με σοβαρά… βουλωμένες τουαλέτες. Και το δεύτερο, να τη στήσουμε καραούλι έξω από το 401, το νοσοκομείο του Στρατού μας! Δεν θα τον άφηνε χωρίς την καλύτερη περιποίηση σε ελεγχόμενο χώρο ο ΥΠΕΘΑ.

Εξάλλου, γνωρίζει καλά τα των στρατιωτικών νοσοκομείων. Εδώ την εποχή της νοσηλείας του Α/ΓΕΕΘΑ προήδρευσε και σε… κάτι σαν ιατρικά συμβούλια. Επί της ουσίας του δυνητικού προβλήματος, ο Πάνος Καμμένος δείχνει καλά εκπαιδευμένος να αντέχει σε στομαχικές καταπονήσει και αντεπεξέρχεται λόγω σιδερένιων σιαγονιαίων μυών, αν και η καρδούλα του το ξέρει, αν και πόσο ζορίζεται.

Τον Αλέξη βρε δεν τον σκέφτηκε; Αφήστε το ότι στο μενού δεν εντοπίσαμε μια γενναία μερίδα… Maalox και μάλιστα το Plus (σ.σ. συγνώμη για τη διαφήμιση του ανταγωνιστή στους σε κάτι άλλα, πως τα λένε, Simeco κ.λπ), να βοηθήσει να σκοτώσει το ζώο μέσα τους. Ψάρια, κρέατα, ζυμαρικά και για ξεκάρφωμα… πράσινη σαλάτα.

Κι επειδή είναι φυσιολογικό να σκεφτείτε ότι συμπεριφερόμαστε εν μέσω αντιπολιτευτικής παράκρουσης, αρνούμενοι να δούμε ότι κατά βάθος είναι ένα απλό «μνημονιακό» νεοελληνικό μενού που όλοι απολαμβάνουμε στα σπίτια μας, ιδού η απόδειξη… ότι έχετε δίκιο:

Το μενού περιλάμβανε, αγκινάρες α λα πολίτα, ρολό κοτόπουλο με ρύζι, πένες σουφλέ, σαρδέλα φούρνου με πράσινη σαλάτα, κοντοσούβλι με πατάτες τηγανιτές, πέρκα με πατατοσαλάτα και μοσχάρι κοκκινιστό με ρύζι. Ούτε φρούτο δεν αναφέρει, ούτε γλυκό!

Κι εμείς τους πιάσαμε απ’ τα μούτρα. Αφήστε μας εμάς να χυδαιλογούμε, αναλογιζόμενοι «που να τα βάλουν αυτά». Υγιαίνετε… και πηγαίνετε -που έλεγε ο Θανάσης Βάγγος- να κάνετε καμιά δουλειά, διότι σας παρασύραμε.
πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.