Κυριακή 5 Αυγούστου 2018

Δέσποινα Κουτσουναμέντου είναι η πρώτη Ελληνίδα Εθνοφύλακας: Η γυναίκα ελεύθερος σκοπευτής με βολές ακριβείας ! ! !

Δέσποινα Κουτσουναμέντου : Ελεύθερη σκοπεύτρια με άριστες επιδόσεις και εξαιρετικά υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης στις Πολεμικές Τέχνες.
Είναι γεγονός ότι οι Ελληνίδες που θέλουν μπορούν να προσφέρουν πολλά στην πατρίδα καθώς και έξυπνες είναι και ικανές και πολλές φορές πιο ικανές από πολλούς άνδρες.Είναι η πρώτη γυναίκα Εθνοφύλακας. Τη λένε Δέσποινα Κουτσουναμέντου και τράβηξε πάνω της τα βλέμματα στην πρόσφατη Άσκηση της Διοίκησης Άμυνας Νήσου (ΔΑΝ) Ικαρίας και του Τάγματος Εθνοφυλακής (ΤΕΘ) Αγίου Κηρύκου.
Ελεύθερη σκοπεύτρια με άριστες επιδόσεις και εξαιρετικά υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης στις Πολεμικές Τέχνες.
Η άσκηση μάλιστα είχε γίνει παρουσία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου και του Αρχηγού ΓΕΣ αντιστράτηγου Αλκιβιάδη Στεφανή, στην οποία η 34χρονη Ικαριώτισσα ξεδίπλωσε την άρτια τεχνική της στα όπλα…


Στο τέλος της άσκησης ο Πάνος Καμμένος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη γυναικεία παρουσία αναφέροντας: «Χάρηκα ιδιαίτερα που είδα καταδρομικές επιχειρήσεις από τους εθνοφύλακες. Θα δοθεί η δυνατότητα να περνούν και σχολεία και σήμερα παρουσιάζουμε και την πρώτη γυναίκα εθνοφύλακα, ελπίζοντας μέσα στους επόμενους μήνες να έχουμε πλέον πιστοποιήσει την παρουσία γυναικών εθνοφυλάκων».





 Πηγη




Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.