Πέμπτη 16 Αυγούστου 2018

Κι αλλον ελευθερωσαν οι Τουρκοι, οχι ομως τον Αμερικανο Παστορα....

 Δικαιωνομαστε τωρα....
Δικαιωνομαστε που γραψαμε οτι για σπασιμο των Αμερικανων οι Τουρκοι ελευθερωσαν τα παιδια μας......
Το επαναλαμβανουν σημερα, με την απελευθερωση του επικεφαλή της Διεθνούς Αμνηστίας !






Taner is free now! "Today we celebrate court decision to release honorary chair from jail but tomorrow our struggle for will continue" - @AIUK_Turkey
Read more:https://bit.ly/2Mg1UgW 
Ο επικεφαλής της Διεθνούς Αμνηστίας στην Τουρκία αποφυλακίστηκε νωρίτερα κι επέστρεψε στην οικογένειά του.

Τουρκικό δικαστήριο αποφάσισε την αποφυλάκιση του Τανέρ Κιλίτς, του επίτιμου προέδρου της Διεθνούς Αμνηστίας Τουρκίας, όπως ανακοίνωσε σήμερα η οργάνωση προάσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Ο Κιλίτς, ο οποίος παρέμεινε στη φυλακή για έναν χρόνο, κατά τη διάρκεια της δίκης του, κατηγορείται ότι παρείχε στήριξη στον Φετουλάχ Γκιουλέν, τον ιεροκήρυκα που η Άγκυρα κατηγορεί για την απόπειρα πραξικοπήματος του Ιουλίου του 2016.


«Υπέροχα νέα: Το δικαστήριο της Κωνσταντινούπολης απεφάνθη υπέρ της αποφυλάκισης του επίτιμου προέδρου της Amnesty Turkey Τανέρ Κιλίτς! Αναμένουμε έως το βράδυ την αποφυλάκισή του. Τότε θα ξεκινήσουν οι πανηγυρισμοί» έγραψε στο Twitter ο Άντριου Γκάρντνερ της Αμνηστίας.

Αργότερα ο ίδιος ανήρτησε στο Twitter φωτογραφία του Κιλίτς να αγκαλιάζει την οικογένειά του έξω από τις φυλακές με το μήνυμα: «ο Τανέρ είναι πραγματικά ελεύθερος!».
πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.