Κυριακή 19 Αυγούστου 2018

Οι φίλοι του αδικοχαμένου 20χρονου Πάρη Κατσουλάκη οργανώνουν τουρνουά Μπιτς Βόλεϋ στη μνήμη του στο Ναυτικό Όμιλο στο Μάτι...

Ένα Μεγάλο Μπράβο στους φίλους του Πάρη Κατσουλάκη που δεν τον ξέχασαν...
Το παλικάρι βρήκε τραγικό θάνατο από την φονική πυρκαγιά στο Ματι …
Καλό παράδεισο στον Πάρη και σε οσους έχασαν την ζωή τους....



Οι φίλοι του αδικοχαμένου 20χρονου οργανώνουν τουρνουά Μπιτς Βόλεϋ στη μνήμη του στο Ναυτικό Όμιλο στο Μάτι. σε μία συγκινητική κίνηση, οργανώνουν τουρνουά Μπιτς Βόλεϋ στη μνήμη του στο Ναυτικό Όμιλο στο Μάτι.
«Αγαπητοί φίλοι, η ζωή στο Μάτι συνεχίζεται, στη μνήμη του φίλου μας και συνδιοργανωτή Πάρι άλλα και όλων των θυμάτων της φωτιάς.Το 1ο Τουρνουά Beach Volley Πάρις Κατσουλακης θα πραγματοποιηθεί 1 και 2 Σεπτεμβρίου στο ΝΑΟΜΑ.
Σας περιμένουμε όλους να στηρίξετε αυτή τη προσπάθεια που κάνουμε για τον τόπο μας.»
Ο Πάρης Κατσουλάκης βρήκε τραγικό θάνατο από την πυρκαγιά στο μοιραίο οικόπεδο μαζί με τον πατέρα την μητέρα και τη γιαγιά του, ενώ άφησε πίσω έναν μικρό αδερφό ο οποίος την τραγική εκείνη ημέρα δεν βρίσκονταν στην περιοχή.



Πηγή 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.