Κυριακή 19 Αυγούστου 2018

''Χρυσός'' ο Μιχαλεντζάκης και στα 100μ. πεταλούδα ! ! ! !

Μπράβο σου παλικάρι μου πάντα Αξιός !!!!!!!
Πρωταθλητής Ευρώπης στα 100μ. πεταλούδα, στέφθηκε ο Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης! Ήταν το αγώνισμα που του χάρισε το χρυσό μετάλλιο και στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. 
Ο 20χρονος πρωταθλητής, κατέκτησε -με πανελλήνιο ρεκόρ- το χρυσό μετάλλιο της κατηγορίας S8, φτάνοντας έτσι τα δύο στη διοργάνωση του Δουβλίνου, αφού στην πρεμιέρα ήταν πρώτος και στα 200μ. μικτής ατομικής SM8.


Η επίδοση του Μιχαλεντζάκη ήταν 1:03.60 ενώ στον πρωϊνό προκριματικό ήταν πρώτος στη σειρά του με 1:07.08. Και στις δύο περιπτώσεις, ο Μιχαλεντζάκης κατέρριψε το πανελλήνιο ρεκόρ του Κωνσταντίνου Φύκα από τον Μάιο του 2002 στην Αθήνα με 1:14.08





Πηγή 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.