Τετάρτη 11 Απριλίου 2018

Σεναρια πολεμου απ την εφημεριδα Yeni Safak. Μονο σεναρια ομως , παραπανω γιοκ !

Αν μπορουσε ο Σαλεμενος, θα ειχε κανει πραξη τα λογια....
Απ την στιγμη που το λεει και δεν το κανει, δειχνει την αδυναμια του....
Ετσι ειναι ο Τουρκος...... γαυγιζει κι αν κανεις πισω προχωρα, αν αγριεψεις συνεχιζει 
να γαυγιζει μονο !



Μια ημέρα μετά την γνωστοποίηση του περιστατικού στη Ρω νέα σενάρια βλέπουν το φως το δημοσιότητας στον τουρκικό Τύπο.Ενδεικτικό το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της φιλοκυβερνητικής εφημερίδας Yeni Safak με τίτλο «Τι θα συμβεί αν βυθιστεί ένα ελληνικό πλοίο στο Αιγαίο».

Πρόκειται για ένα άρθρο το οποίο αναφέρεται στην πιθανότητα να βυθιστεί ένα πλοίο του ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού. Σε αυτή την περίπτωση, λέει ο αρθρογράφος Ιμπραήμ Καραγκιούλ όλες οι χώρες της Ευρώπης θα συμμαχήσουν εναντίον της Τουρκίας. Ο Τούρκος αρθρογράφος εκφράζει τον φόβο του για μια προβοκάτσια (ίσως από «γκιουλενιστές») με στόχο να βρεθεί η Τουρκία σε δύσκολη θέση.
Για περισσοτερα πατηστε εδω

ΠΗΓΗ: https://www.tribune.gr

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.