Σάββατο 14 Απριλίου 2018

Οι S 300 στα χερια του Ασαντ, εγκεφαλικα για τους Αμερικανους...

Τωρα να δουμε ποσα απιδια παιρνει ο σακκος και αν θα τολμησουν να ξαναπεταξουν Αμερικανικα αεροπλανα πανω απ την Συρια.....
Γιατι το να πετας μονος και χωρις κινδυνο διαφερει <καπως> οταν εχει απο κατω S 300 !


Η Ρωσία ετοιμάζει , σύμφωνα με όλες τις τελευταίες πληροφορίες, με κατεπείγοντα τρόπο  να υλοποιήσει την πολλές φορές ακυρωθείσα παραγγελία πυραυλικών συστημάτων S-300 προς τον Άσαντ μετά τη μονομερή δράση των ΗΠΑ, Γαλλίας και  Ηνωμένου Βασιλείου και την εκτόξευση 120 νέου είδους  πυραύλων Cruise στη Συρία.
«Πριν από μερικά χρόνια, δεδομένου του επείγοντος αιτήματος ορισμένων από τους δυτικούς εταίρους μας, αρνηθήκαμε την παροχή αντιαεροπορικών βλημάτων (AAMS) πυραύλων S-300 στη Συρία. Κατά την άποψή μου : ό, τι έχει συμβεί αλλάζει άρδην, και θεωρούμε ότι είναι δυνατόν  να εξετάσουμε το ζήτημα αυτό τώρα , όχι μόνο για την Συρία, αλλά και για άλλες χώρες», ανέφερε ο Αντιστράτηγος Α.  Σεργκέι, επικεφαλής του επικεφαλής αντιστοίχου τμήματος των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων,  κατά τη διάρκεια ενημέρωσης Τύπου για την κατάσταση στη Συρία στη Μόσχα σήμερα  Σάββατο.
«Αυτή η πραγματικότητα της επιθετικότητας της Αμερικής δείχνει ότι δεν υπάρχει ενδιαφέρον στις Ηνωμένες Πολιτείες στην αντικειμενικότητα της έρευνας αλλά  επιθυμία να παραβιαστεί η διαδικασία ειρηνικής διευθέτησης στη Συρία για να αποσταθεροποιηθεί η κατάσταση στη Μέση Ανατολή κάτι που δεν έχει  καμία σχέση με τη δεδηλωμένη απόφαση των ΗΠΑ» , δήλωσε ο Σεργκέι.
«Οι νατοϊκές επιθέσεις πραγματοποιήθηκαν  την ημέρα που  εξειδικευμένη αποστολή θα ξεκινούσε να διερευνήσει το περιστατικό με την χρήση «φανταστικών» χημικών όπλων στην  πόλη όπου συνέβη», είπε ο ίδιος.
Η Ρωσία είχε αναβάλει την υλοποίηση της συμφωνίας για την πώληση έξι συστοιχιών πυραύλωνS-300  στο καθεστώς του Μπασάρ Άσαντ, αφού ο  Ισραηλινός πρωθυπουργός Βενιαμίν Νετανιάχου είχε «πείσει» για αυτό το θέμα  τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν κατά τη διάρκεια συνάντησης στο θέρετρο της Μαύρης Θάλασσας Σότσι τον Μάιο, 2013.
pentapostagma.gr
Ολοκληρο το αρθρο ΕΔΩ 


Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.