Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024

EΚΑΨΑΝ ΤΟ ΣΠIΤΙ ΤΟΥ ΦΟΝΙA ΤΗΣ 11ΧΡΟΝΗΣ ΒAΣΩΣ,,,,Και πολυ καλα εκαναν ! ! !

Το σπίτι ήταν αυτό που διέμενε στο χωριό ο δολοφόνος της 11χρονης με την οικογένειά του..



Λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει η νεκρική πομπή για την κηδεία της 11χρονης, φωτιά ξέσπασε σε λυόμενη κατοικία στην Μυρτιά Πύργου, στην Ηλεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ιστότοπου ilialive.gr, το λυόμενο που κάηκε ήταν αυτό που διέμενε στο χωριό ο δολοφόνος της 11χρονης με την οικογένειά του.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, μια ομάδα αγνώστων ατόμων έβαλε στο στόχαστρο το σπίτι του 37χρονου, ως μια πράξη αντεκδίκησης για την στυγερή δολοφονία και την απόπειρα βιασμού που διέπραξε σε βάρος της 11χρονης.

Στο σημείο μετέβησαν πυροσβέστες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου που έθεσαν τη φωτιά υπό έλεγχο, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι κανένα μέλος της οικογένειας του 37χρονου δε βρισκόταν την ώρα του εμπρησμού στο παράπηγμα.

Το περιστατικό διερευνάται από τις αρμόδιες αρχές.

Το τελευταίο σημείωμα της 11χρονης Βασιλικής

Στην τελευταία του κατοικία οδηγήθηκε το 11χρονο κορίτσι από την Ηλεία που την σκότωσε ο ίδιος της ο θειος.

Η 11χρονη Βάσω ήταν εξαιρετική μαθήτρια με τη δασκάλα της να μιλάει με τα πιο όμορφα και συγκινητικά λόγια.

«Έχουν μία ευγένεια που δεν συναντάς συχνά σήμερα, μία αγωγή. Δεν το περίμενα να συμβεί αυτό σε αυτή την οικογένεια, οι γονείς ήταν τόσο πολύ πάνω από τα παιδιά. Πιστέψτε με, είμαι σοκαρισμένη, δεν μπορώ να συνέλθω. Θεωρώ ότι θα μου πάρει πολύ χρόνο, είναι αδιανόητο», είπε χαρακτηριστικά η εκπαιδευτικός μιλώντας στον Alpha.

«Πολύ συχνά με έπαιρναν τηλέφωνο και μου έλεγαν: κυρία δεν καταλάβαμε αυτό σε αυτή την άσκηση. Τρία χρόνια τα είχα τα παιδιά», ανέφερε η δασκάλα.

Όπως αποκάλυψε στην τελευταία σελίδα στο τετράδιο της 11χρονης Βασιλικής από την Ηλεία είναι γραμμένη η φράση «Το χαμόγελο δεν άντεξε», με ημερομηνία 3/6/2024


πηγη

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.