Κυριακή 23 Ιουνίου 2024

“Κεραμίδα”...Χάνει την Ευρωβουλή η Λατινοπουλου;

Μια πολύ ενδιαφέρουσα πληροφορία έφτασε στα αυτιά μας τις τελευταίες ημέρες από το πολιτικό ρεπορτάζ, που μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στα αποτελέσματα για την Ευρωβουλή...



Γιατί μπορεί από το βράδυ τής Κυριακής των ευρωεκλογών η Αφροδίτη Λατινοπούλου να εξασφάλισε μια θέση στην Ευρωβουλή με τη Φωνή Λογικής, αλλά ίσως σε μερικές μέρες να την χάσει!

Πάμε να δούμε το πώς: Από την Ελληνική Λύση, του Κυριάκου Βελόπουλου, έχει κατατεθεί αίτηση για επανακαταμέτρηση των ψηφοδελτίων, καθώς θεωρούν ότι έχουν κλαπεί κάπου στις 4.500 ψήφους. Το εκλογοδικείο που μετράει μία-μία τις ψήφους, θα τελεσιδικήσει μέσα στις επόμενες ημέρες και αν δώσει στην Ελληνική Λύση λίγες περισσότερες από 1500 ψήφους (από τις 4.500 που θεωρεί το κόμμα ότι έχουν κλαπεί), τότε η Λατινοπούλου θα χάσει τη θέση της και αυτή θα περάσει στην Ελληνική Λύση, που θα εκλέξει έτσι και τρίτο ευρωβουλευτή.

Ποιος θα είναι αυτός που θα της πάρει τη θέση; Ο δημοσιογράφος από τη Θεσσαλονίκη Νίκος Πετρουλάκης, που ήταν τρίτος σε όλη την Ελλάδα για το κόμμα του Βελόπουλου με 30.000+ ψήφους! Γιατί θα χάσει η Λατινοπούλου τη θέση της από άλλο κόμμα; Γιατί οι θέσεις στην Ευρωβουλή για την Ελλάδα είναι όλες και όλες 21 και, εκ των πραγμάτων, αν πιστωθεί μια ακόμα στην Ελληνική Λύση, αυτή θα αφαιρεθεί από την Αφροδίτη


πηγη

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.