Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Διενέργεια εκκλnσιαστικών ανακρiσεωv γιατι...ο Πατερας Σεραφειμ εδιωξε απ την εκκλnσια φιλoφoυστn βoλευτn ! ! !

Το περιμέναμε και ασφαλώς θα έγινε μετα από πολιτικές πιέσεις...



Εντολή για τη διενέργεια εκκλησιαστικών ανακρίσεων για τη διερεύνηση περιστατικού που αφορά Αρχιμανδρίτη της Αρχιεπισκοπής Αθηνών έδωσε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών κ. Ιερώνυμος.

Ο αρχιμανδρίτης μεταξύ άλλων φέρεται να καθυστέρησε την κοπή πίτας του συλλόγου Αρκάδων σε περιοχή του νοτίου τομέα Αθηνών, μέχρι να αποχωρήσει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης, καθώς ψήφισε το νομοσχέδιο για τον γάμο και την τεκνοθεσία των ομοφυλόφιλων ζευγαριών, ενώ σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ κάνει λόγο για παραλήρημα μίσους του ιερέα.

Εμείς θα πούμε Άξιος ο π Σεραφείμ !! 

Οι πολιτικοί που ψήφισαν το βδελυρό νομοσχέδιο δεν έχουν καμία θέση στην εκκλησία μέχρι να μετανοήσουν. Θέλουμε και άλλους ιερείς που να μην φοβούνται να σηκώσουν εκκλησιαστικό ανάστημα.


πηγη

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Translate