Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2024

Eβραioς ιστoρικός Γιoύβαλ Xαράρι: Αν κερδiσει ο N.Tραμπ τις εκλoγές θα είναι ένα θαvατnφόρo xτύπnμα κατά της NTΠ...

Ο δημιουργός της «Μεγάλης Επανεκκίνησης» παραδέχτηκε πως ο Ν.Τραμπ αποτελεί το μεγαλύτερο εμπόδιο στα σχέδια των παγκοσμιοποιητών...



Ο Εβραιος ιστορικός, σύμβουλος του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ, δημιουργός του δόγματος της «Μεγάλης Επανεκκίνησης» και συνομιλητής του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, αναφερόμενος στις εκλογές των ΗΠΑ, το Νοέμβριο του 2024, παραδέχτηκε πως είναι πιθανό να κερδίσει ο Ν.Τραμπ και πως αν επανεκλεγεί αυτό θα είναι ένα «θανατηφόρο χτύπημα για την παγκοσμιοποίηση και την παγκόσμια τάξη».

Όπως είπε σε podcast:

«Πιστεύω ότι είναι πολύ πιθανό να εκλεγεί ο Τραμπ σύντομα.

Και αν συμβεί, είναι πιθανό να είναι το είδος του θανατηφόρου χτυπήματος σε ό,τι έχει απομείνει από την παγκόσμια τάξη. Και το λέει, -το λέει ανοιχτά.


πηγη

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.