Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2024

Θα κάνουν υπoxρεωτικo το τελευταio εμβoλιo;;;

Ολα παιζουν πια...

Εκατομμυρια θελουν....

Αν ζησεις εσυ, ή αν πεθανεις, λιγο εως καθολου τους ενδιαφερει...



Ο κορονοϊός σαρώνει όλη την χώρα καθώς υπάρχει μεγάλη έξαρση κρουσμάτων, κάτι που έχει επαναφέρει από τους γνωστούς κύκλους το θέμα στην επιφάνεια. Παράλληλα υπάρχει εκτόξευση και των άλλων λοιμώξεων του αναπνευστικού, καθώς ο συγχρωτισμός στα γιορτινά τραπέζια επιτείνει τη διάδοσή τους, και τα κρούσματα υπολογίζονται σε χιλιάδες.

Χαρακτηριστικό είναι πως το τελευταίο 24ωρο καταγράφηκαν 229 νέες εισαγωγές κρουσμάτων κορονοϊού εκ των οποίων οι 64 στην Αθήνα. Παράλληλα, 142 άνθρωποι πήραν εξιτήριο. Συνολικά νοσηλεύονται στα νοσοκομεία της χώρας 1.395 ασθενείς με covid σε απλές κλίνες και 83 σε ΜΕΘ.

Πάλι τα ίδια λοιπόν και δεν θα μας εκπλήξει το ενδεχόμενο να κάνουν υποχρεωτικό το ”τρύπημα” με το τελευταίο επικαιροποιημένο εμβόλιο, το οποίο έχουν κάνει ελάχιστοι. Πρέπει να πουλήσουν και αυτές οι δύσμοιρες οι φαρμακευτικές. Θα επανέλθουμε…


πηγη

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Translate