Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2023

MΜE Iσραnλ: Φερvoυv τους εκτoπισμέvoυς Παλαιστivιoυς στην Eλλάδα....

Οργίασαν τα ΜΜΕ στο Ισραήλ....

Mnτσoτάκnς – Nεταvιάxoυ φορτώνουν τους εκτoπισμέvoυς Παλαιστivιoυς στην Eλλάδα....



Πολύ περίεργα πράγματα… ΜΜΕ του Ισραήλ γράφουν για συμφωνία Μητσοτάκη – Νετανιάχου ώστε να μεταφερθούν με πλοία στην Ελλάδα οι εκτοπισμένοι Παλαιστίνιοι από τη Λωρίδα της Γάζας όπου επίκειται η ισραηλινή εισβολή! 

Είναι άλλωστε χαρακτηριστικό το δημοσίευμα της εφημερίδας Calcalist, που αποκάλυψε και έγγραφο για τη μεταφορά των κατοίκων. Αν και το έγγραφο αυτό θεωρείται επίσημο έχοντας την σφραγίδα του υπουργείου Πληροφοριών, δεν αποτελεί το επίσημο κυβερνητικό σχέδιο. 

Μάλιστα, υπάρχει η περίπτωση αυτές οι προτάσεις να μην υιοθετηθούν από την κυβέρνηση, ήδη έχει καταγραφεί σε διπλωματικό επίπεδο, η έντονη αντίδραση του προέδρου της Αιγύπτου.

Παρότι το Ισραήλ δεν έχει μια επίσημη θέση για μαζικό εκτοπισμό των Παλαιστινίων από τη Γάζα, εντούτοις δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι ο τρόπος που σχεδιάζεται η χερσαία στρατιωτική επιχείρηση του Ισραήλ στη Γάζα θα προκαλέσει ένα μαζικό κύμα φυγής Παλαιστινίων.

Το έγγραφο εξετάζει τρεις εναλλακτικές λύσεις για την μεταπολεμική εποχή, αλλά η κύρια πρόταση, που «θα φέρει θετικά και μακροπρόθεσμα στρατηγικά αποτελέσματα» είναι η μεταφορά των Παλαιστινίων στο Σινά.

Η κίνηση περιλαμβάνει τρία στάδια:

α) Την τοποθέτηση σκηνών στο Σινά νοτιοδυτικά της Λωρίδας της Γάζας

β) Τη δημιουργία ενός ανθρωπιστικού διαδρόμου για τη βοήθεια των κατοίκων

γ) Τη κατασκευή πόλεων στο βόρειο Σινά.


πηγη

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.