Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2023

Τουρκοι βομβαρδιζουν Αμερικανους...τι ακολουθει;

Θα το καταπιουν αυτο οι Αμερικανοι;

Θα ανταποδωσουν;

Ερχεται Νεο Ιρακ;

Αμην....



Η Τουρκία εξαπέλυσε σαρωτικές αεροπορικές επιδρομές με drones και F-16 εναντίον των ελεγχόμενων από τις ΗΠΑ εγκαταστάσεων παραγωγής πετρελαίου στη ΒΑ Συρία.  

Η κίνηση στρέφεται 100% εναντίον των ΗΠΑ με στόχο να στερήσει έσοδα και υποδομές και να τους οδηγήσει στην έξοδο από την χώρα.

Σε μια μέρα, τα drones και τα μαχητικά της Τουρκίας έπληξαν 52 στόχους στη ΒΑ Συρία αφήνοντας δεκάδες θύματα και προκαλώντας σοβαρές ζημιές.

Νωρίτερα, η Τουρκία προειδοποίησε ότι δεν θα υποκύψει σε απειλές μετά την κατάρριψη από τις ΗΠΑ του μη επανδρωμένου αεροσκάφους στη Συρία

Ο πόλεμος αντιπροσώπων μεταξύ των υποστηριζόμενων από την Τουρκία τζιχαντιστών ανταρτών και των Κούρδων που υποστηρίζονται από τις ΗΠΑ στη Συρία μετατρέπεται σε έναν άμεσο πόλεμο μεταξύ Τουρκίας και Δύσης επιβεβαιώνοντας την ρήση του Ε.Μακρόν πως “το ΝΑΤΟ στην τωρινή του μορφή είναι εγκεφαλικά νεκρό”

Προηγουμένως, η Τουρκία ανακοίνωσε ότι όλες οι υποδομές και οι ενεργειακές εγκαταστάσεις του PKK και του YPG στη Συρία και το Ιράκ αποτελούν πλέον νόμιμους στόχους.


πηγη

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.