Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023

Θα με πειτε ρατσιστη; Ελληνας ουτε για δειγμα...

Πείτε μου πως νιώθετε να μην μπορείτε να αγοράσετε τα απαραίτητα για το σπίτι, να μη μπορείτε να καλύπτετε στοιχειωδώς τις υποχρεώσεις σας και να βλέπετε τους επενδυτές να περιμένουν να εισπράξουν το μηνιάτικο από τα ΑΤΜ χωρίς να έχουν δουλέψει ποτέ και μετά να επιστρέφουν στα διαμερίσματα που τους έχουμε δώσει να μένουν δωρεάν.



Από την άλλη κάντε μια βόλτα στην Ερμού να δείτε δεκάδες γέροντες άστεγους να ζητιανεύουν στα πεζοδρόμια ένα κομμάτι ψωμί…
Όχι δεν είμαι ρατσιστής αλλά εδώ μιλάμε για κατάφορη προνομιακή μεταχείριση μιας ομάδας, που ζει παρασιτικά, έναντι των Ελλήνων.

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.