Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2023

Η πρoδoσiα συvεxiζεται...

Με διαδοχικές αναφορές ελληνικών και ξένων μέσων ενημέρωσης επιχειρείται η καλλιέργεια του επικοινωνιακού περιβάλλοντος, ώστε η πρόταση για μία νέα ελληνογερμανική ανταλλαγή παρόμοια αυτής των τεθωρακισμένων οχημάτων μάχης (ΤΟΜΑ) BMP-1 με τα.. Marder 1A3, να προσληφθεί από τους Έλληνες φορολογούμενους ως “μεγάλη ευκαιρία”. 

Αυτή τη φορά η ανταλλαγή αφορά άρματα μάχης Leopard 1A5 του Ελληνικού Στρατού. 

Σύμφωνα με όσα μέχρι σήμερα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, τα ελληνικά Leopard 1A5 επιδιώκεται να ανταλλαχθούν ένα προς ένα με 96 παροπλισμένα Leopard 1A5 του Στρατού της Ιταλίας, ώστε να προωθηθούν στην Ουκρανία.



EΠΙΣΗΣ....

Oπως έχει αποκαλύψει η «κυριακάτικη δημοκρατία», η αμέριστη στήριξη προς την Ουκρανία κοστίζει ακριβά στη χώρα, πρώτον πολιτικά, καθώς καθιστά την Ελλάδα ευρωπαϊκή προμετωπίδα στη «μάχη» κατά της Ρωσίας, και δεύτερον οικονομικά, καθώς βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη. 

Συγκεκριμένα, το κόστος της βασικής εκπαίδευσης για περίπου 1.500 ώρες πτήσης θα αγγίξει τα 900.000.000 ευρώ, τα οποία προφανώς θα πληρώσει ο Ελληνας φορολογούμενος. 

Και το ερώτημα παραμένει: από αυτές τις ενέργειες κερδίζει η χώρα ή όσοι θέλουν να αποδείξουν στο ΝΑΤΟ πως είναι βασιλικότεροι του… βασιλέως;


πηγη

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.