Τετάρτη 19 Ιουλίου 2023

Εivαι εμπρnσμoς 100%...Ερxovται οι αvεμoγεvnτριες ! ! !

Αλήθεια σε κανέναν δεν έκανε εντύπωση το γεγονός ότι στις 21:00 το βράδυ της Δευτέρας 17/7/23 και ενώ η φωτιά ήταν ήδη εκτός ελέγχου στα Δερβενοχώρια....

ΟΛΑ τα κανάλια διέκοψαν τις έκτακτες ενημερωτικές εκπομές έτσι ώστε να μην βλέπουμε τι συμβαίνει...;



«Η φωτιά στα Δερβενοχώρια είναι εμπρησμός 100% και θέλω να το πω, είναι η αιτία οι ανεμογεννήτριες, το λέω ξεκάθαρα και δεν φοβάμαι τίποτα. Ήταν το μοναδικό κομμάτι με πεύκα και δεν μπορούσαν να επιχειρήσουν, βάζω το χέρι μου στη φωτιά, σε ένα μήνα εδώ θα υπάρχουν ανεμογεννήτριες» - «Μητσοτάκη σε ψήφισα. Φέρε ένα γ@μημένο αεροπλάνο στο Λουτράκι, θα καούμε»

Κάτοικος των Δερβενοχωρίων προχώρησε σε καταγγελία-«βόμβα» μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων τηλεοπτικού καναλιού, είπε ότι η φωτιά ήταν αποτέλεσμα εμπρησμού ο οποίος έγινε προκειμένου στο σημείο να τοποθετηθούν αργότερα ανεμογεννήτριες καθώς όπως είπε στο σημείο έχουν αρχίσει ήδη κάποιες εργασίες από εταιρεία που έχει αναλάβει το συγκεκριμένο έργο.

Συγκεκριμένα είπε: «Η φωτιά στα Δερβενοχώρια είναι εμπρησμός 100% και θέλω να το πω, είναι η αιτία οι ανεμογεννήτριες, το λέω ξεκάθαρα και δεν φοβάμαι τίποτα. Ήταν το μοναδικό κομμάτι με πεύκα και δεν μπορούσαν να επιχειρήσουν, βάζω το χέρι μου στη φωτιά, σε ένα μήνα εδώ θα υπάρχουν ανεμογεννήτριες» 



πηγη

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.