Σάββατο 1 Ιουλίου 2023

Το ΠAΣOΚ εivαι εδω και μας κυβερvα μαζi με τov Poυβiκωvα...

Κρυφή μεταγραφή από το... βαθύ ΠΑΣΟΚ...

 


Επειδή είναι άγνωστη στο ευρύ κοινό, δεν πέρασε ως μεταγραφή, ενώ πρόκειται για την επιτομή. 

Ο λόγος για τη Βιβή Χαραλαμπογιάννη, νέα υφυπουργό Εσωτερικών, η οποία είναι... στέλεχος από το βαθύ ΠΑΣΟΚ. Στενή συνεργάτις του... Π. Γερουλάνου, ήταν στην επικοινωνιακή ομάδα του ΠΑΣΟΚ το 2007-2009. 

Εχει διατελέσει πρώην μέλος του Τομέα Κινητοποιήσεων του ΠΑΣΟΚ και υπηρέτησε ως στέλεχος την κυβέρνηση Παπανδρέου στο υπ. Πολιτισμού, στο ιδιαίτερο γραφείο του Π. Γερουλάνου. 

Η μεταγραφή δεν έγινε τώρα αλλά νωρίτερα, μιας και μετά το 2017, όταν ήταν αναπληρώτρια γραμματέας του Τομέα Διοικητικής Μεταρρύθμισης του ΠΑΣΟΚ, πέρασε σταδιακά τον Ρουβίκωνα, μεταπηδώντας στη Ν.Δ....


πηγη

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.