Τετάρτη 19 Απριλίου 2023

Mπoυρλά: Έvας στoυς τρεiς κατoiκoυς τoυ πλαvnτn θα παρoυσιάσει καρκivo....Μπoλιαστnκατε;;;;;

 Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer, Albert Bourla, δήλωσε ότι ο φαρμακευτικός γίγαντας θα είναι σε θέση να παραδώσει τη τη θεραπεία καρκίνου της Seagen στον κόσμο «σε κλίμακα που δεν έχει ξαναδεί» με την εξαγορά της 43 δισεκατομμυρίων δολαρίων.



«Μπορούμε να προσθέσουμε αξία σε αυτό που φέρνει η Seagen», είπε ο Bourla σε συνέντευξή του στο CNBC. «Είναι λίγο πολύ μια κατάσταση όπως όταν το mRNA ήταν στα χέρια μας. Με την κλίμακα μας, με τις δυνατότητές μας, αυτό είναι το ίδιο εδώ».

Ο Bourla χαρακτήρισε τα ADC «μία από τις μεγαλύτερες τεχνολογίες για την καταπολέμηση του καρκίνου» και τα παρομοίασε με την επιτυχημένη τεχνολογία mRNA ή αγγελιοφόρου RNA, την οποία η εταιρεία βοήθησε στην κατασκευή με το BioNTech για τα εμβόλια Covid-19. Η τεχνολογία mRNA χρησιμοποιείται βασικά ως όχημα για την παροχή οδηγιών στα κύτταρα. Στα εμβόλια Covid, η τεχνολογία mRNA χρησιμοποιείται για να ξεγελάσει το ανοσοποιητικό μας σύστημα ώστε να αναπτύξει αντισώματα κατά του ιού.

Τα ADC «είναι κατευθυνόμενοι πύραυλοι turbo φορτίου που επιτίθενται στα καρκινικά κύτταρα και μπορούν να κάνουν τεράστια διαφορά», είπε o Βourla.

Η Seagen θα αυξήσει το χαρτοφυλάκιο θεραπείας του καρκίνου της Pfizer, φέρνοντας τέσσερις εγκεκριμένες θεραπείες για τον καρκίνο με συνδυασμένες πωλήσεις σχεδόν 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων το 2022. Το κορυφαίο σε πωλήσεις Adcetris της Seagen, το οποίο θεραπεύει καρκίνους του λεμφικού συστήματος, απέφερε μόνο 839 εκατομμύρια δολάρια σε πωλήσεις πέρυσι. Αυτό είναι μια αύξηση 19% σε σχέση με το προηγούμενο έτος, σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση κερδών της Seagen.

Οι πωλήσεις του Padcev, μιας θεραπείας για καρκίνους του ουροποιητικού συστήματος, αυξήθηκαν επίσης κατά 33% πέρυσι στα 451 εκατομμύρια δολάρια, ανέφερε η εταιρεία. «Αυτά τα φάρμακα βρίσκονται σε μια ισχυρή αναπτυξιακή τροχιά, με σημαντικά προγράμματα κύκλου ζωής που αναμένεται να οδηγήσουν στη συνεχή απορρόφηση του αντίκτυπου και την ανάπτυξη», ανέφερε ο Βourla στη διάρκεια τηλεδιάσκεψης.

Ο καρκίνος ευθύνεται για σχεδόν 10 εκατομμύρια θανάτους το 2020, σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. Η Αμερικανική Αντικαρκινική Εταιρεία αναμένει ότι το παγκόσμιο βάρος του καρκίνου θα αυξηθεί σημαντικά έως το 2040, προβλέποντας ότι τα νέα κρούσματα θα αυξηθούν σε 27,5 εκατομμύρια και οι θάνατοι από καρκίνο σε 16,3 εκατομμύρια.

«Στις business & in marketing, αν ένας Διευθύνων Σύμβουλος μιας δημόσιας εταιρείας ανακοινώνει με τόση σιγουριά μεγάλη ζήτηση για ένα προϊόν, έχει πληροφορίες που δεν έχουμε. Αναρωτιέμαι τι θα μπορούσε να αυξήσει τη ζήτηση για τη θεραπεία και τι προκαλεί την αύξηση της πρόβλεψής του για καρκίνο»; λέει η Ισραηλινή Efrat Fenigson-photo πάνω, marketing expert και ακτιβίστρια κατά των εμβολίων COVID.


πηγη

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.