Τετάρτη 1 Μαρτίου 2023

Καvουv τα παvτα για vα εμπλεξoυv την Eυρωπn σε πoλεμo ! ! ! Αμερικαvικoi δoρυφoρoι κατευθυvoυν τα Oυκραvικα drones εvαvτιov της Moσxας...

Πολεμος Ευρωπης Ρωσιας, οτι καλυτερο για την Αμερικη...

Αυτο προσπαθουν να κανουν οι Φονιαδες των Λαων...

Ποτε δεν τους ενδιεφερε η ανθρωπινη ζωη...



Επιθέσεις ουκρανικών UAV στην περιοχή Κρασνοντάρ Κρέι της Ρωσίας, που βρίσκεται βορειανατολικά της Μαύρης Θάλασσας  και πιο συγκεκριμένα στις πόλεις Yeysk και Tuapse, είχαμε πριν λίγο.

Επιπλέον πληροφορίες αναφέρουν ότι τουλάχιστον ένα drone, καταρρίφθηκε και συνετρίβη στην προσπάθειά του να πλήξει εγκαταστάσεις της Gazprom κοντά στη Μόσχα, ενώ οι Ρώσοι έχουν προχωρήσει σε εκτεταμένες παρεμβολές στα σήματα  GPS στην περιοχή του Μινσκ της Λευκορωσίας και του Βίλνιους της Λιθουανίας.

Το πρωί ουκρανικά UAV είχαν επιχειρήσει να επιτεθούν στην Αγία Πετρούπολη, αλλά καταρρίφθηκαν από ρωσικά μαχητικά.

Τα ουκρανικά UAV θεωρείται βέβαιο ότι καθοδηγούντο από αμερικανικούς ή γενικότερα δυτικούς δορυφόρους, γιατί η Ουκρανία απλά δεν έχει ούτε τα συστήματα, ούτε τα μέσα για να επιχειρήσει κτυπήματα σε απόσταση χιλιάδων χιλιομέτρων, όπως συνέβη με το κτύπημα στην Μόσχα.

Πρόκειται περισσότερο για επιθέσεις εντυπωσιασμού, παρά για ουσιαστικές στρατιωτικές επιχειρήσεις. Οι Δυτικοί και το Κίεβο θέλουν να δείξουν ότι «Τίποτα δεν είναι απρόσιτο στην Ρωσία και τα πάντα μπορούν να κτυπηθούν, ακόμα και το Κρεμλίνο».


πηγη

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.