Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022

Κ. Bαθιώτnς : Συvτοvισμέvα τρoμo-κράτn σε φovτo παγκoσμιας διακυβέρvnσnς...

Ο καθηγητής Ποινικού Δικαίου κος Κωνσταντίνος Βαθιώτης παρουσιάζει θεματικές ενότητες από το βιβλίο του ‘’Από την Πανδημία στην Κλιματική αλλαγή – συντονισμένα τρόμο-κράτη σε φόντο παγκόσμιας διακυβέρνησης’’:



-Η επίκληση της κλιματικής αλλαγής ως επιπρόσθετης απειλής για την υγεία και την ασφάλεια των πολιτών.

-Το μοντέλο αυταρχικής διακυβέρνησης με φιλεύσπλαχνο προσωπείο κατά τον Άλντους Χάξλεϋ.

-Η προώθηση του ίδιου ‘’φαρμάκου’’ από τους παγκοσμιοποιητές για το πρόβλημα της τρομοκρατίας, της πανδημίας και της κλιματικής αλλαγής το οποίο είναι το ψαλίδισμα των θεμελιωδών ελευθεριών του πολίτη.

-Η παθητική αντίσταση και η πολιτική ανυπακοή.

-Το κλείσιμο της τηλεόρασης και οι προσπάθειες φίμωσης της αλήθειας, οι ύβρεις των συστημικών εφημερίδων εις βάρος των πολιτών που προασπίζονται το δικαίωμα της ελευθερίας και η εκκλησιαστική τρομοκρατία.

Επιπλέον, ο κος Κωνσταντίνος Βαθιώτης προσεγγίζει την επικαιρότητα σχολιάζοντας τον αγώνα των υγειονομικών σε αναστολή, τις τοποθετήσεις του κου Παραρά ο οποίος μίλησε για αντιεμβολιαστές-αντιδιαφωτιστές και για την αφύπνιση που πρέπει να υπάρξει στους πολίτες.


πηγη

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.