Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2022

Η oμιλiα του Πoυτιv πoυ δεv σoυ δεixvουv τα καvαλια....


Πούτιν: "Το τέλος της δυτικής ηγεμονίας είναι αναπόφευκτο"

Αυτή είναι μια αναπαραγωγή της ζωντανής μου σύνοψης/μετάφρασης στο Twitter της ομιλίας του Βλαντιμίρ Πούτιν:



Μακάρι κάθε άτομο στη Δύση να ακούσει την ομιλία του. Προφανώς, αυτό δεν θα συμβεί, οπότε επιτρέψτε μου να συνοψίσω ως επαγγελματίας μεταφραστής για 10+ χρόνια. Δηλώνει, όπως έκανε από την αρχή, ποιες είναι οι προθέσεις και τα παράπονά του με τον πιο απλό τρόπο.

Παραμερίζοντας τα σύντομα σχόλιά του για τα πρόσφατα δημοψηφίσματα, αφιερώνει το μεγαλύτερο μέρος της ομιλίας του συζητώντας για τη Δύση. Το κύριο παράπονό του δεν είναι η επέκταση του ΝΑΤΟ, για την οποία γίνεται μόνο μια πρόχειρη αναφορά. Η Δύση είναι άπληστη και επιδιώκει να υποδουλώσει και να αποικίσει άλλα έθνη, όπως η Ρωσία.

Η Δύση χρησιμοποιεί τη δύναμη των οικονομικών και της τεχνολογίας για να επιβάλει τη θέλησή της σε άλλα έθνη. Να εισπράξει αυτό που αποκαλεί “φόρο των ηγεμόνων”. Για τον σκοπό αυτό η Δύση αποσταθεροποιεί χώρες, δημιουργεί τρομοκρατικούς θύλακες και κυρίως επιδιώκει να στερήσει την κυριαρχία από άλλες χώρες.

Αυτή η φιλαργυρία και η επιθυμία να διατηρήσει τη δύναμή της είναι η αιτία για τον υβριδικό πόλεμο που η συλλογική Δύση διεξάγει στη Ρωσία. Θέλουν να είμαστε αποικία. Δεν θέλουν να είμαστε ελεύθεροι, θέλουν οι Ρώσοι να είναι όχλος άψυχων σκλάβων (άμεση μετάφραση).

Η τάξη βασισμένη σε κανόνες που συνεχίζει η Δύση είναι ανοησία. Ποιος έφτιαξε αυτούς τους κανόνες; Ποιος συμφώνησε σε αυτούς; Η Ρωσία είναι μια αρχαία χώρα και πολιτισμός και δεν θα παίξουμε με αυτούς τους στημένους κανόνες. Η Δύση δεν έχει ηθική εξουσία να αμφισβητήσει τα δημοψηφίσματα, γιατί παραβίασε η ίδια τα σύνορα άλλων χωρών. Οι δυτικές ελίτ είναι “ολοκληρωτικές, δεσποτικές και απαρτχαϊντιστές” (άμεση μετάφραση). Είναι ρατσιστές εναντίον της Ρωσίας και άλλων χωρών και εθνών. “Η ρωσοφοβία είναι ρατσισμός”. Κάνουν διακρίσεις αποκαλώντας τους εαυτούς τους “πολιτισμένο κόσμο”.

Αποίκησαν, ξεκίνησαν το παγκόσμιο εμπόριο σκλάβων, γενοκτόνησαν ιθαγενείς Αμερικανούς, λεηλάτησαν την Ινδία και την Αφρική, ανάγκασαν την Κίνα να αγοράσει όπιο εν μέσω πολέμου. Εμείς, από την άλλη, είμαστε περήφανοι που “οδηγήσαμε” το αντιαποικιακό κίνημα που βοήθησε τις χώρες να αναπτυχθούν για τη μείωση της φτώχειας και της ανισότητας.

Είναι ρωσοφοβικοί (μας μισούν), γιατί δεν επιτρέψαμε να λεηλατηθεί η χώρα μας δημιουργώντας ένα ισχυρό ΚΕΝΤΡΙΚΟ (έμφαση δική του) κράτος βασισμένο στον Χριστιανισμό, το Ισλάμ, τον Ιουδαϊσμό και τον Βουδισμό. Προσπαθούν να αποσταθεροποιήσουν τη χώρα μας από τον 17ο αιώνα στους Καιρούς της Δυσκολίας. Τελικά κατάφεραν να βάλουν στα χέρια τους τα πλούτη μας στα τέλη του 20ού αιώνα. Μας αποκαλούσαν φίλους και συνεργάτες, ενώ αντλούσαν από εμάς τρισεκατομμύρια δολάρια.

Το θυμόμαστε αυτό. Δεν ξεχάσαμε. Η Δύση ισχυρίζεται ότι φέρνει ελευθερία και δημοκρατία σε άλλες χώρες, αλλά είναι το ακριβώς αντίθετο της αλήθειας. Ο μονοπολικός κόσμος είναι από τη φύση του αντιδημοκρατικός. Είναι ψέμα. Χρησιμοποίησαν πυρηνικά όπλα, δημιουργώντας προηγούμενο. Ισοπέδωσαν γερμανικές πόλεις χωρίς καμία στρατιωτική ανάγκη να το κάνουν. Δεν χρειαζόταν κάτι τέτοιο, παρά μόνο για να τρομάξει εμάς και τον υπόλοιπο κόσμο. Κορέα, Βιετνάμ. Μέχρι σήμερα “κατέχουν” την Ιαπωνία, τη Νότια Κορέα, τη Γερμανία και άλλες χώρες, ενώ κυνικά τις αποκαλούν “συμμάχους”.

Η Δύση έχει την επιτήρηση των ηγετών αυτών των εθνών, που “καταπίνουν αυτές τις προσβολές σαν σκλάβοι που είναι”.

Στη συνέχεια, μιλά για την έρευνα για τα βιολογικά όπλα και τα πειράματα σε ανθρώπους,συμπεριλαμβανομένης της Ουκρανίας.

Οι ΗΠΑ κυβερνούν τον κόσμο με τη δύναμη της γροθιάς. Κάθε χώρα που επιδιώκει να αμφισβητήσει τη δυτική ηγεμονία γίνεται εχθρός. Η νεοαποικιοκρατία τους είναι καλυμμένη με ψέματα όπως ο “περιορισμός” της Ρωσίας, της Κίνας και του Ιράν. Η έννοια της αλήθειας έχει καταστραφεί με ψεύτικη και ακραία προπαγάνδα (το παιχνίδι ειρωνείας είναι ακόμα ισχυρό).

Δεν μπορείτε να ταΐσετε τους ανθρώπους σας με έντυπα δολάρια και μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Χρειάζεστε τροφή και ενέργεια. Αλλά οι δυτικές ελίτ δεν έχουν καμία επιθυμία να βρουν μια λύση στις κρίσεις τροφίμων και ενέργειας που *αυτοί* (η έμφαση δική του) δημιούργησαν.

Έλυσαν τα προβλήματα στις αρχές του 20ου αιώνα με τον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο και οι ΗΠΑ καθιέρωσαν την κυριαρχία τους στον κόσμο μέσω του δολαρίου ως αποτέλεσμα του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Στη δεκαετία του '80 είχαν άλλη μια κρίση που έλυσαν λεηλατώντας τη χώρα μας. Τώρα θέλουν να λύσουν τα προβλήματά τους “σπάζοντας τη Ρωσία”.

Η Ρωσία κατανοεί την ευθύνη της απέναντι στη διεθνή κοινότητα και θα κάνει τα πάντα για να κρυώσει τα κεφάλια αυτών των νεοαποικιοκρατών που προορίζονται να αποτύχουν.

Είναι τρελοί. Θέλω να μιλήσω σε όλους τους Ρώσους πολίτες, θέλουμε να αντικαταστήσουμε τη μαμά και τον μπαμπά με τον γονέα 1 και 2;

Επινόησαν φύλα και ισχυρίζονται ότι μπορείς να κάνεις “μετάβαση”. Το θέλουμε για τα παιδιά μας;

Έχουμε διαφορετικό όραμα.

Έχουν εγκαταλείψει τη θρησκεία και έχουν ασπαστεί τον σατανισμό (άμεση μετάφραση).

Ο κόσμος διέρχεται μια επαναστατική μεταμόρφωση. Ένας πολυπολικός κόσμος προσφέρει στα έθνη την ελευθερία να αναπτύσσονται όπως θέλουν και αποτελούν την πλειοψηφία του κόσμου.

Έχουμε πολλούς ομοϊδεάτες φίλους στις δυτικές χώρες. Βλέπουμε και εκτιμούμε την υποστήριξή τους. Σχηματίζουν απελευθερωτικά, αντιαποικιακά κινήματα όσο μιλάμε (άμεση μετάφραση). Αυτά μόνο θα μεγαλώνουν.

Αγωνιζόμαστε για έναν δίκαιο κόσμο για τη χώρα μας. Η ιδέα της εξαιρετικότητας είναι εγκληματική και πρέπει να γυρίσουμε αυτή την επαίσχυντη σελίδα. Το τέλος της ηγεμονίας της Δύσης είναι ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟ (η έμφαση δική του).

Δεν υπάρχει επιστροφή. Παλεύουμε για τη μεγάλη, ιστορική Ρωσία μας. Οι αξίες μας είναι: αγάπη για τον συνάνθρωπο, συμπόνια και έλεος.

Η αλήθεια είναι μαζί μας, η Ρωσία είναι μαζί μας.


πηγη

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.