Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022

Αρvnθηκε ο Θαvoυλης vα δωσει στoιxεiα παρεvεργειωv στo ΣTE και...το ΣTE τi καvει;


Αρνήθηκε να δώσει τα στοιχεία από τα νοσοκομεία της χώρας σχετικά με τις παρενέργειες των εμβολίων ο Υπουργός Υγείας Θανάσης Πλεύρης στο ΣτΕ...



Το Συμβούλιο της Επικρατείας ύστερα από πολλές καταγγελίες ζήτησε να κατατεθούν έγγραφα που έχουν καταγράψει περιστατικά στα οποία υπάρχει κάποια επιπλοκή με πιθανή ευθύνη του εμβολίου.

Με πραξικόπημα, με το έτσι θέλω δηλαδή, αρνείται να τα δώσει και αυτός είναι ένας από τους κυριότερους λόγους που δεν έχει πάρει πίσω τους υγειονομικούς που βρίσκονται σε αναστολή.

Γνωρίζει πολύ καλά ότι αυτοί οι άνθρωποι έκαναν αγώνα κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού και οτιδήποτε έπεφτε στην αντίληψή τους που είχε να κάνει με παρενέργειες των εμβολίων θα το έβγαζαν κατευθείαν στη δημοσιότητα.

Όσοι έμειναν πίσω και προχώρησαν στην ιατρική πράξη ήξερε πολύ καλά ότι δεν πρόκειται να αφήσουν κάτι να διαρρεύσει προς τα έξω.

Οπότε ο μόνος κίνδυνος να χαλάσει το όλο αφήγημα ήταν οι άνθρωποι που παλεύουν από την πρώτη στιγμή για να σταματήσουν τα πειράματα με αυτά τα δηλητήρια.

Θα ρωτήσει κάποιος εύστοχα και το ΣτΕ τι κάνει…

Απολύτως τίποτα… το δέχτηκε ! ! !

πηγη

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.