Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2022

Eπιτελoυς, μια γυvαικα τoλμnσε και εiπε αλnθειες στo Eυρωπαικo Koιvoβoυλιo....

Μια όμορφη κυρία της φωτογραφίας προκάλεσε αίσθηση στην πολιτική της ΕΕ...



Το όνομά της είναι Segolene Royal. Για πολλά χρόνια εργάζεται σε υπουργικές θέσεις στη γαλλική κυβέρνηση, εκπροσωπώντας το Σοσιαλιστικό Κόμμα, είναι σύζυγος του François Holland, πρώην Προέδρου της Γαλλίας, ο οποίος υπέγραψε τις Συμφωνίες του Μινσκ.

Λοιπόν για πρώτη φορά στην ΕΕ σε αυτό το επίπεδο πολιτικής είπε ότι ο Ζελένσκι είναι ψεύτης, η ιστορία του μαιευτηρίου της Μαριούπολης και η "τραγωδία" της Bu ča είναι ψεύτικες και ήρθε η ώρα να τελειώσει η στρατιωτική προπαγάνδα της Ουκρανίας που είναι ένα πλήρες ψέμα.

Πρέπει να είναι κανείς απίστευτα γενναίος για να το πει αυτό δημοσίως υπό την τρέχουσα αντιρωσική ευρωπαϊκή δικτατορία. Θα την διώξουν, είναι κατανοητό, αλλά ότι αυτά τα λόγια θα βρουν αυτούς που θα τους υποστηρίξουν είναι γεγονός.

Paviel Krajči Emilovič

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.