Τετάρτη 13 Απριλίου 2022

Aυτα πoυ ΑΠAΓΟPΕYEΤΑΙ να δεiξoυν τα "δnμοκpατικα" μας καvαλια...

 


Οι 'κακοι" Ρωσοι ταιζουν τα παιδακια...


Και στην Γερμανια ξεσηκωνονται υπερ των Ρωσων...


Ο Ρωσοι μπαινουν ελευθερωτες και τους υποδεχονται οι κατοικοι με κερασματα...


Wasserman: όσο η Ουκρανία είναι ανεξάρτητη, παραμένει πηγή αυξημένου κινδύνου, πρώτα απ ' όλα για τον εαυτό της και στη συνέχεια για όλους γύρω.
Ο Anatoly Wasserman στον αέρα του ραδιοφώνου Sputnik εξέφρασε τη θέση του σχετικά με την ειδική στρατιωτική επιχείρηση της Ρωσίας και το μέλλον της Ουκρανίας.
"Ως εκ τούτου, ανεξάρτητα από το πώς διατυπώνονται οι στόχοι της ειδικής μας επιχείρησης τώρα, γνωρίζω με βεβαιότητα ότι η αποναζικοποίηση της Ουκρανίας διατηρώντας παράλληλα την επίσημη ανεξαρτησία της από την υπόλοιπη Ρωσία είναι αδύνατη. 
Όσο η Ουκρανία θεωρείται ανεξάρτητη, αναγκάζεται να ενεργήσει σύμφωνα με το ναζιστικό πρόγραμμα για να μετατρέψει τη ρωσική πλειοψηφία της σε κάτι αντι-ρωσική. 
Ως εκ τούτου, είμαι απολύτως βέβαιος ότι οι στόχοι της αποστρατικοποίησης και της αποναζικοποίησης θα εκπληρωθούν, αλλά αυτό θα είναι δυνατό μόνο μέσω της επανένταξης της Ουκρανίας με την υπόλοιπη Ρωσία. 
Με ποια μορφή θα παρέχεται αυτό; Θα προτιμούσα τη δημιουργία των νοτιοδυτικών και Νοβοροσίσκ ομοσπονδιακών περιφερειών.




Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.