Πέμπτη 3 Μαρτίου 2022

Το 85% των Σέpβωv έxoυν φιλoρωσικά αισθnματα και...χpειάζovται και δεύτεpο βoμβαpδισμo για να στρώσoυv λεει Aμερικαvoς δnμoσιoγpαφoς ! ! !

Αυτοι ειναι οι "συμμαχοι¨μας....

Φονιαδες των λαων τους ειπαν καποιοι...

Και εχουν δικιο...



Ο Σέρβος Πρόεδρος λοιπον, ανέφερε ότι το 85% των Σέρβων έχουν φιλορωσικά αισθήματα και ότι η χώρα του οφείλει πολλά στη Ρωσία. 

Κι ένας Αμερικανός δημοσιογράφος σχολίασε : "Δεν τους έφτανε ένας βομβαρδισμός, χρειάζονται και δεύτερο για να στρώσουν".

Ωραία πράγματα, δυτικά, πολιτισμένα και -κυρίως - δημοκρατικά ! 

Με τετειες δήλωσης εξοργίζουν τόν Πούτιν και μετά θα κλαίνε...! 

Καί μετά Οι Ρώσοι φώτισαν το κτίριο της Αμερικανικής πρεσβείας στην Μόσχα με το πανηγυρικό πρωτοσέλιδο των ΤΙΜΕ τότε που 🇺🇲🇬🇧🇪🇺 με ηδονή ανακοίνωναν πως ξεκίνησαν οι βομβαρδισμοί στην Γιουγκοσλαβία και πως ετοιμάζονταν να στείλουν τους Σέρβους στην κόλαση. 

Έτσι για νά τούς φρεσκαρουν την μνήμη τους όι Ρώσοι...



πηγη

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.