Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022

Ας voσnσε το παιδi σου, να πας vα το εμβoλιασεις λεvε... (Πpεπει να πoυληθoυv το μπoλια τους)

Δεν «μετράει» για τα παιδιά η νόσηση από κορονοιό...

Πρεπει να ξεστοκαρουν...



Συγκεκριμένα, η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών σε επικαιροποιημένες οδηγίες για τον εµβολιασµό παιδιών και εφήβων ηλικίας 5 έως 17 ετών, μετά από νόσηση από κορονοϊό, συστήνει τα ακόλουθα:

ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 1η:

Νόσηση πριν τον εμβολιασμό – Συστήνεται βασικός εμβολιασμός(δύο δόσεις) 1 έως 3 μήνες μετά τη διάγνωση της νόσου – Η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών δε συστήνει τη χορήγηση αναμνηστικής δόσης.

ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 2η:

1η δόση εμβολίου – Νόσηση μετά την 1η δόση – Συστήνεται ολοκλήρωση του βασικού εμβολιασμού με μια δόση 1 έως 3 μήνες μετά τη διάγνωση της νόσου.



ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 3η:

Βασικός εμβολιασμός με δύο δόσεις – Νόσηση μετά τον εμβολιασμό – Η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών δε συστήνει τη χορήγηση αναμνηστικής δόσης.



Το συμπέρασμα από τις οδηγίες της επιτροπής είναι ότι για τα παιδιά ηλικίας 5-17 ετών που είτε έχουν νοσήσει έχοντας κάνει μία δόση του εμβολίου είτε νόσησαν εκ των υστέρων, συστήνεται να ακολουθήσει και μία δεύτερη δόση εμβολίου, ώστε ο εμβολιασμός τους κατά του κορονοϊού να θεωρείται πιο αποτελεσματικός.




πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.