Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2021

Aρχiζει το MΕΓAΛΟ ΓΛEΝΤl ! ! ! Οι εμβoλιασμέvoι γίvovται αvεμβoλiαστoι και....θα xρειάζovται δύο rαpιd teςt την εβδoμάδα ! ! !

Η κυβέρνηση αποφάσισε την Τετάρτη ότι πλέον τα πιστοποιητικά νόσησης θα έχουν διάρκεια τριών μηνών, ενώ παράλληλα αναμένεται να γίνουν και νέες ανακοινώσεις για τη διάρκεια των πιστοποιητικών εμβολιασμού....



Από τις 13 Δεκεμβρίου, εξετάζεται η θέσπιση πιστοποιητικού εμβολιασμού κατά της νόσου COVID-19 δύο ταχυτήτων.

Χαρακτηριστικά για τους άνω των 60 ετών το πιστοποιητικό εμβολιασμού να λήγει στους επτά μήνες και για όλους τους υπόλοιπους να λήγει στους εννέα μήνες μετά τη δεύτερη δόση.

Η λήξη του πιστοποιητικού εμβολιασμού σημαίνει ότι από την κατηγορία του εμβολιασμένου κάποιος εντάσσεται, πλέον, στην κατηγορία του ανεμβολίαστου, με τα rapid tests και τους περιορισμούς που συνεπάγονται.

Επισημαίνεται ότι τα πιστοποιητικά εμβολιασμού 150.000 πολιτών άνω των 60 ετών που δεν πραγματοποίησαν την τρίτη δόση κατά της νόσου COVID-19 εντός του προβλεπόμενου επτάμηνου.

Οι άνω των 60 ετών που έχουν κάνει την δεύτερη δόση πριν από επτά μήνες και περισσότερο, αλλά δεν έκαναν την τρίτη δόση εμβολίου, μπλέκουν από τη Δευτέρα σε… περιπέτειες.

Το πιστοποιητικό εμβολιασμού που έχουν λήγει αυτομάτως και δε θα πάρουν ούτε ώρα παράταση.

Πού θα εφαρμόζεται το απαγορευτικό σε +60 από τη Δευτέρα

Το πιστοποιητικό εμβολιασμού που είχαν ήδη δε θα περνά καν από το σκανάρισμα της εφαρμογής Covid Free App. Τι σημαίνει αυτό;

Για να πάνε στην δουλειά τους θα χρειάζονται δύο rapid test την εβδομάδα.

Αποκλείονται και δεν θα μπαίνουν σε εσωτερικούς χώρους, όπως σε εστιατόρια, μπαρ, κέντρα διασκέδασης, θέατρα, σινεμά και στους εσωτερικούς χώρους άθλησης.

Θα χρειάζονται rapid test για να ψωνίσουν σε εμπορικά καταστήματα και για να ταξιδέψουν με αεροπλάνο, πλοίο η τρένο.




πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.