Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021

Αυτα δεν τα λεvε στα καvαλια...Από τους 26 Ελλnνες τoυριστες που αρπαξαν κoρωvαιο, έχει επιβεβαιωθεί ότι 24 είναι εμβoλιασμέvοι και με τις δυο δoσεις ! ! !

Αφου κολλουν οι μπολιασμενοι...

Και νοσουν...

Και μεταδιδουν...

Και πεθαινουν...

Ποιος ο λογος του εμβολιασμου τους;

Κατι πηρε το αφτι μου, για μειωση πληθυσμου με εμβολια κλπ...

Μηπως πρεπει, να το δουμε επιτελους σοβαρα αυτο;

 


Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα το λεωφορείο με τους Έλληνες τουρίστες είχε αναχωρήσει στις 17:00 το απόγευμα από την πλατεία «Piazzale Giustiniani» με προορισμό το Βενέτο,  όταν οι επιβάτες ανησύχησαν λόγω συμπτωμάτων που εμφάνιζαν δυο εξ αυτών. 

Το πούλμαν σταμάτησε σε φαρμακείο στο Μέστρε και υποβλήθηκαν σε rapid test, όπου διαπιστώθηκε ότι 18 ήταν θετικοί στην Covid-19. Ειδοποιήθηκε υγειονομικό προσωπικό (δύο νοσηλευτές, δύο γιατροί και δύο διοικητές) στο σημείο, ενώ ζητήθηκε από τους τουρίστες να παραμείνουν μέσα στο λεωφορείο.

Εξηγήθηκε στα αγγλικά από το προσωπικό της Ulss ότι όλοι θα υποβληθούν σε μοριακό τεστ και ότι θα έπρεπε να συμπληρώσουν ένα μητρώο με όλες τις χρήσιμες πληροφορίες και εντοπίστηκαν θετικοί  ακόμα 5, με το σύνολο των κρουσμάτων να αυξάνεται σε 23.  

Σε εξέλιξη βρίσκεται η επαλήθευσή για το πόσοι έχουν εμβολιαστεί με τις δυο δόσεις και αυτή τη στιγμή επιβεβαιώνεται πως οι 24 τουρίστες είναι πλήρως εμβολιασμένοι κατά της Covid-19, ενώ και οι 26 είχαν «πράσινο» πιστοποιητικό. 




πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.