Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2021

Μας κουναει το δαχτυλο ποιος; Ο Αδωνις ! ! ! Ο κόσμος να μαζευτεί στο σπίτι γιατί δεν θα διστάσουμε να πάμε σε ολικό lockdown, απειλει ! ! !

Άδωνις Γεωργιάδης: Ο υπουργός ανάπτυξης φιλοξενήθηκε στην τηλεόραση του «ΣΚΑΙ». Μεταξύ άλλων, ο ίδιος αναφέρθηκε στις δηλώσεις του για το γεγονός πως η κυβέρνηση ζήτησε από τις εταιρείες κινητής να μπει κόφτης στα SMS. Ωστόσο, εκείνες αρνήθηκαν. Αυτό, διότι φοβήθηκαν τυχόν αγωγές από πολίτες....



Αναλυτικότερα:

Άδωνις Γεωργιάδης: Οι δηλώσεις του

«Λαμβάνουμε προληπτικά μετρά προσπαθώντας να προλάβουμε το ολικό lockdown, αλλά αν δεν τα καταφέρουμε δεν θα διστάσουμε», δήλωσε σήμερα ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης.

«Πρέπει να συνηθίσουμε ότι θα ανοίγουμε και θα κλείνουμε ανάλογα με τα επιδημιολογικά δεδομένα», ξεκαθάρισε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο κ. Γεωργιάδης.

Διευκρίνισε ότι το 70% της επικράτειας στο λιανικό εμπόριο λειτουργεί, ενώ στις «κόκκινες» περιοχές το λιανικό εμπόριο λειτουργεί με παράδοση εκτός (click away) και εντός (click inside), αλλά κι εκεί δεν είναι κλειστή η αγορά.

«Η αγορά δεν πήγε στο μηδέν. Το Σάββατο στην Αττική έκανε 50% με 60% του τζίρου του προηγούμενου Σαββάτου, αλλά χωρίς εικόνα συνωστισμού», εξήγησε ο υπουργός.

Όπως επισήμανε ο Άδωνις Γεωργιάδης, «η αύξηση των κρουσμάτων είναι διακριτή, αλλά όχι τραγική, το ΕΣΥ αντέχει ακόμα, οι κλίνες ΜΕΘ απελευθερώνονται περισσότερο, οι εισαγωγές είναι ελέγξιμες, αυτό που μας απασχολεί είναι η μετάλλαξη. Πήραμε προληπτικά μέτρα και κοκκίνισε η Αττική για να μελετηθεί η μετάλλαξη από τους επιστήμονες».




πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.