Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2020

Διάβασέ τα προσεκτικά και αποφάσισε τι θα κάνεις....Αυτά είναι τα Προβλήματα και Παρενέργειες του εμβολίου της pfizer ! ! !

ΠΡΟΣΕΞΕ ΚΑΛΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ, ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ...

Έχοντας υπόψιν τις διάφορες πληροφορίες για το εμβόλιο της pfizer , ιδιαίτερα τις πληροφορίες που δίδονται από την ίδια την εταιρεία pfizer....



1.Δεν είναι για χρήση σε παιδιά κάτω των 16 χρονών.

2. Δεν πρέπει να δίδεται σε άτομα που βρίσκονται σε αντιπηκτική θεραπεία ή πάσχουν από οξεία σοβαρή εμπύρετη νόσο.

3. Δεν υπάρχουν αποτελέσματα και προφανώς δεν πρέπει να δίδονται σε άτομα που είναι ανοσοκατασταλμένα ή παίρνουν ανοσοκατασταλτική θεραπεία.

4. Δεν υπάρχουν αποτελέσματα που αφορούν την ασφάλεια του εμβολίου σε εγκύους. Γι’αυτό δεν πρέπει να δίδεται σε εγκύους. Για γυναίκες που μπορούν να τεκνοποιήσουν, πρέπει να γίνεται τεστ εγκυμοσύνης πριν δοθεί το εμβόλιο. Επίσης οι γυναίκες δεν πρέπει να μείνουν έγκυες για τουλάχιστον 2 μήνες μετά τη 2η δόση του εμβολίου. Σημειώνεται ότι, μελέτες για την αναπαραγωγική τοξικότητα σε ζώα δεν έχουν ακόμη ολοκληρωθεί.

5. Δεν είναι γνωστό αν το εμβόλιο ή παράγωγα του, εγκρίνονται στο γάλα θηλασμού. Η επικινδυνότητα σε νεογνά και βρέφη δεν μπορεί να αποκλεισθεί.

6. Δεν ειναι γνωστό αν το εμβόλιο μπορεί να εχει επιπτώσεις στη γονιμότητα.

7.Δεν έχουν γίνει μελέτες για την πιθανή αλληλεπίδραση του εμβολίου με αλλα φάρμακα ή με αλλά εμβόλια. Ούτε είναι γνωστό τι γίνεται όταν δοθεί σε άτομα που έχουν εμβολιαστεί προηγουμένως κατά του covid-19.

8. Το εμβόλιο προκαλεί συχνά τοπικό πόνο, πονοκέφαλο, αδυναμία, μυϊκούς πόνους, πόνους στις αρθρώσεις, ρίγος.

Σημειώνεται ότι η αποτελεσματικότητα και ασφάλεια του εμβολίου βασίζεται σε σχετικά πολύ μικρούς αριθμούς αποτελεσμάτων και για μικρό χρονικό διάστημα (2-3 μηνες). Το τι γίνεται μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα δεν είναι γνωστό.

Επίσης σημειώνεται ότι, είναι ελάχιστες ή μηδαμινές οι επίσημες λεπτομερειακές επιστημονικές ανακοινώσεις σχετικά με το εμβόλιο αυτό. Επειδή πρόκειται για μια καινούργια τεχνική παραγωγής εμβολίου, με τη χρήση γενετικού υλικού του ιού, κάποιοι επιστήμονες εκφράζουν σοβαρές ανησυχίες για την ασφάλεια του.

Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ, ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΧΩ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΩΡΑ ΑΡΧΙΣΕ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ.ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΣΤΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ , ΜΕ ΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΛΑΜΒΑΝΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΑΥΤΟ, ΟΥΤΕ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΑ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΣΤΟΝ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ. ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΟΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ, ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.

Μ.Ματσάκης

Ιατροδικαστής



πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.