Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2020

Aστυνομικός «έβγαλε την στολή του» γιατί δεν συμφωνεί με την άσκηση της βίας κατά του λαού του Θεού και της Εκκλησίας που διατάζουν οι ανώτεροι του...

Ο αστυνομικός των Ειδικών Δυνάμεων της Αστυνομίας του Μαυροβουνίου Μπόρις Γιάνκοβιτς «έβγαλε την στολή του» λόγω της βίας της αστυνομίας. Παραιτήθηκε από αστυνομικός γιατί δεν συμφωνεί με την άσκηση της βίας κατά του λαού του Θεού και της Εκκλησίας που διατάζουν οι ανώτεροι του. Την κίνηση αυτή χαιρέτησαν με μεγάλο ενθουσιασμό πάρα πολλοί στο Μαυροβούνιο, ενώ τον χαρακτήρισαν ως έναν γενναίο ήρωα στους δύσκολους καιρούς που περνάει η χώρα τους.

Αμέσως, βρέθηκαν πολλοί επιχειρηματίες να του προσφέρουν εργασία ενθουσιασμένοι από την γενναία απόφασή του. Η πρώτη που προσφέρθηκε να του δώσει εργασία ήταν η εταιρεία Mediteran Εxpress.

Στο μεταξύ, αυξάνονται οι διεθνείς φωνές που δηλώνουν ότι ο Πρόεδρος Τζουκάνοβιτς και οι επίκαιροι νόμοι των αρχών του Μαυροβουνίου επιθυμούν να αρπάξουν την περιουσία της Σερβικής Ορθόδοξης Εκκλησίας που υπάρχει στην περιοχή εδώ και 800 χρόνια.

 

Πηγή 


Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.