Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2020

Κυριοι λοιμωξιολογοι αυτα τα ξερετε; Ανίκανοι για εργασία οι 3.150 εμβολιασθέντες οι οποίοι χρήζουν Ιατρικής Φροντίδας...

Εγκυρη Ιατρική πληροφόρηση.....

Και είμαστε στην αρχή ...

Κυριοι λαμογιοι για διαβαστε...



3.150 ΑΤΟΜΑ ΣΕ ΣΥΝΟΛΟ 112.807 ΠΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΤΑ COVID-19 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ 18/12/2020, ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΧΡΗΖΟΥΝ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ CDC. 

3.150 ATOMA ΣΤΟΥΣ 112.807 ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΝΑ ΠΟΣΟΣΤΟ 2,79% ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤ’ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΓΙΑ 10.000.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ 279.000 ΕΜΒΟΛΙΑΣΘΕΝΤΕΣ ΜΕ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ, ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΟΥ CDC, ΣΤΗΝ ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ, ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΦΟΡΟΥΝ:

Unable to perform normal daily activities, unable to work, required care from doctor or health care professional” ΔΗΛΑΔΗ: “Δεν είναι δυνατή η εκτέλεση κανονικών καθημερινών δραστηριοτήτων, ανικανότητα εργασίας, απαιτούμενη φροντίδα από γιατρό ή επαγγελματία υγείας” ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΙΝΑΚΑ ΤΟΥ CDC ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟ LINK ΕΔΩ (Σελίδα 6 του PDF):





πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.