Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020

Τολμησε να μιλησει για την σεξουαλικη επιθεση που δεχτηκε απο μουσουλανους και βρηκε τον μπελα της...

Ένα από τα εκατοντάδες θύματα σεξουαλικών επιθέσεων από μουσουλμάνους στη Γερμανία πρόσφατα επέλεξαν να βγουν δημόσια και να περιγράψουν την φρικιαστική εμπειρία που έζησαν....



Για μια όμως από αυτές τις γυναίκες η δημοσιοποίηση του ονόματός της της έχει νέα προβλήματα καθώς τώρα απειλείται από μουσουλμάνους οι οποίοι την κατηγορούν ότι λέει ψέματα.

Σε συνέντευξή της στον γερμανικό τηλεοπτικό σταθμό SWR Fernsehen η Selina  όπως είναι γνωστή, περιέγραψε τη φρικιαστική εμπειρία καθώς μια μεγάλη ομάδα από μουσουλμάνους που την περικύκλωσαν  την μεταχειρίζονταν ως σαν ήταν «κομμάτι κρέας στο σούπερ μάρκετ», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Αμέσως όμως μετά τη συνέντευξή της η ίδια κατήγγειλε ότι βίντεο που ανέβηκε στο διαδίκτυο την εμφάνιζε ως προπαγανδίστρια, ενώ παράλληλα έκανε γνωστό το πλήρες όνομά της, τη διεύθυνσης της κατοικίας της και της εργασίας της.

 Στη συνέχεια η Selina άρχισε να λαμβάνει απειλητικά για τη ζωή της τηλεφωνήματα στην δουλειά της. «Τι θα γίνει στην περίπτωση που κάποιος δει αυτό το βίντεο και το πιστέψει ή έχει εξτρεμιστικό παρελθόν;» είπε σε νεότερη δήλωσή της στη γερμανική τηλεόραση.

Τελικά η θαρραλέα Γερμανίδα κατάφερε να εκτοπίσει αυτόν που ανέβασε το βίντεο εναντίον της και το  κατέβασε από το διαδίκτυο.

Παρόλα αυτά η Selina έχει πέσει θύμα εκφοβισμού για δεύτερη φορά από τη στιγμή που βγήκε και μίλησε ανοικτέ για τις επιθέσεις των  μουσουλμάνων.

«Δεν πρόκειται να εγκαταλείψω τον εαυτό μου και για αυτό μιλάω ανοικτά», λέει.






pronews

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.