Δευτέρα 24 Αυγούστου 2020

Οι Γερμανοί αμφισβητούν πλήρως τα ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα με τον πιο επίσημο τρόπο ! ! !

Οστις θεωρει συμμαχους, φιλους, εταιρους και συμμαχους τους Γερμανους, ή ηλιθιος ειναι, ή προδοτης ! ! !


Οι Γερμανοί είναι ξεκάθαροι στις τοποθετήσεις τους. Αμφισβητούν πλήρως τα ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα με τον πιο επίσημο τρόπο πλέον... 

Ο Γερμανός κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέφεν Ζάιμπερτ ανέφερε ότι η ομοσπονδιακή κυβέρνηση θεωρεί απαραίτητο να συνομιλεί και να παραμείνει σε συνομιλίες με τις δύο πλευρές...

Πρόκειται για μια περιοχή όπου «χρειαζόμαστε σταθερότητα και όχι εντάσεις» και για αυτό η κυβέρνηση προσπάθησε και θα συνεχίσει να προσπαθεί «να έρθουν σε απευθείας διάλογο η Ελλάδα και η Τουρκία και να διαβουλευθούν τα διαφιλονικούμενα θέματά τους άμεσα ο ένας με τον άλλον». 

''Διαφιλονικούμενα θέματα''; 

Τι εννοεί η Γερμανία; 

Για άλλη μία φορά λοιπόν κάνει ένα απίστευτο δώρο στον Ρ. Τ. Ερντογάν λίγο πριν ξεκινήσουν οι συνομιλίες που θα μας οδηγήσουν στο ''γκριζάρισμα'' του Αιγαίο. 





πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.