Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020

ΕΛΛΗΝΑ ΑΚΟΥΣ; Η ΣΕΡΒΙΚΗ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΝΕΟ LOCKDOWN ΚΑΙ ΟΙ OΙ ΣΈΡΒΟΙ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΌΛΑ.... ΛΑΜΠΟΓΥΑΛΟ ! ! !



Η ΟΡΓΉ ΤΟΥ ΠΛΗΘΟΥΣ, ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΆΘΗΣΕ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΛΕΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ, ΑΝΆΓΚΑΣΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ ΑΛΕΞΆΝΤΕΡ ΒΟΥΤΣΙΤΣ ΆΡΟΝ - ΆΡΟΝ, ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ !!!

ΟΙ ΣΈΡΒΟΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΑΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΊΔΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΣΑΦΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΟΤΙ, ΔΕΝ ΕΚΧΩΡΟΎΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ !!!

ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ, ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΌΛΟΙ ΟΙ ΛΑΟΊ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ, ΔΕΝ ΤΡΏΝΕ ΣΑΝΟ, ΟΎΤΕ ΕΓΙΝΑΝ.... ΚΟΡΩΝΟΒΛΑΜΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ !!!
ΚΙ ΕΤΣΙ....

Ο πρόεδρος της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς ανακοίνωσε σε διάγγελμα του ότι αποσύρεται η απόφαση για γενική απαγόρευση της κυκλοφορίας το Σαββατοκύριακο στο Βελιγράδι.

Τόνισε ότι στη συνάντηση που είχε με την πρωθυπουργό και τα μέλη της Επιτροπής Δημόσιας Υγείας αποφασίστηκε να μην επιβληθεί lockdown στο Βελιγράδι, αλλά να εφαρμοστούν κάποια περιοριστικά μέτρα τα οποία θα ανακοινωθούν αύριο, Πέμπτη από την κυβέρνηση. Υπογράμμισε ότι ο ίδιος, στη συνάντηση αυτή, υποστήριξε την επιβολή σκληρών μέτρων ωστόσο - όπως είπε- δεν βρήκε κατανόηση.







Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.