Σάββατο 9 Μαΐου 2020

Κινδυνευουν ακομη και τα παιδια απο δαυτους ! ! ! "Καημενος" απο την Συρια, βιασε τριχρονο παιδακι...

Προφανως πρωην Τζιχαντιστης...
Μονο τετοιοι αλλωστε, εχουν ελθει σαν προσφυγες εδω...
Οι Κυνηγημενοι εγκληματιες...
Και μεις τους δινουμε επιντοματα....

Σοκ λοιπον προκαλεί η είδηση οτι 20χρονος Σύριος κακοποίησε τριών ετών παιδί στο Κέντρο στην Αγία Ελένη στα Γιάννενα.

Ο 20χρονος φαίνεται να έχει ομολογήσει την πράξη του στους αστυνομικούς και αύριο θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα, όπως αναφέρει το epirusgate.

Ακόμη και οι αστυνομικοί είναι συγκλονισμένοι με το γεγονός. Ο βιασμός έγινε στις αθλητικές εγκαταστάσεις που λειτουργούν εντός του Κέντρου Φιλοξενίας της Αγίας Ελένης.

Το αγοράκι επέστρεψε στη μητέρα του κλαίγοντας και κείνη το μετέφερε στην Παιδιατρική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων.

Εξετάστηκε από τους γιατρούς έγινε ιατροδικαστική εξέταση και δυστυχώς επιβεβαιώθηκε κακοποίηση.

Από το Νοσοκομείο ενημερώθηκε η Αστυνομία, η οποία ξεκίνησε άμεσα την έρευνα. Σήμερα το πρωί συνελήφθη ο Σύριος δράστης.







πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.