Κυριακή 22 Μαρτίου 2020

Ηπιαν ληγμενα στην Τουρκια; Η Ευρωπη θα παρακαλαει στα ποδια της Τουρκιας και η Ρωσια ειναι ηδη τελειωμενη, λενε...

Δεν ειναι ενας ο Σαλεμενος στην Τουρκια...
Υπαρχουν κι αλλοι εκτος απ τον Σουλτανο...
Βομβαρδιστε τους, ειναι επικινδυνοι για την παγκοσμια ασφαλεια...
Διαβαστε τουρκικες π@π@ριες, που λενε στα καναλια τους....

Η είδηση δεν είναι οι @@@@ριές που λένε αυτοί οι σχολιαστές, αλλά ότι αυτά λέγονται σε ένα μεγάλο φιλοκυβερνητικό κανάλι της Τουρκίας.

Τα ακούς αυτά και καταλαβαίνεις με τι “ταΐζουν” τους θεατές τους….
Η μετάφραση στα ελληνικά από αυτά που είναι υποτιτλισμένα έχει ως εξής :

“Ο Τραμπ δήλωσε πως “έχουμε τέτοια όπλα που κανείς δεν γνωρίζει”. Μετά εμφανίστηκε αυτός ο κορονοϊός. Μετά ο Αμερικανός πρόεδρος είπε πως αυτό θα τελειώσει τον Απρίλιο. Τώρα λέει πως οι ΗΠΑ χρηματοδότησαν για το εμβόλιο και σύντομα θα αρχίσουν να το χρησιμοποιούν.

Το μεγαλύτερο ξέσπασμα συνέβη στην Νέα Υόρκη. Η Νέα Υόρκη είναι οικονομική πρωτεύουσα του κόσμου. Είναι ένα μέρος όπου το βαθύ κράτος των ΗΠΑ διεξάγει έναν πόλεμο ενάντια στις πλούσιες εβραϊκές οικογένειες. Υπάρχει ένας πόλεμος εκεί μεταξύ Νέας Υόρκης και Ουάσιγκτον. Νέα Υόρκη, Λονδίνο και Τελ Αβίβ, είναι τα μέρη όπου ζουν οι πλούσιες οικογένειες. Είναι πολύ ενδιαφέρον ότι το ξέσπασμα υπήρξε σε αυτά τα μέρη.

Κάποιοι εδώ εξολοθρεύονται.Πιστεύω πως Βρετανία, Γαλλία, Γερμανία, όλοι στην Ευρώπη θα εξολοθρευτούν. Το Ισραήλ επίσης θα εξαφανιστεί και αυτό προς όφελος της Τουρκίας. Ο πρόεδρός μας ο Ερντογάν λέει το ίδιο πράγμα. Οκτώ μήνες πριν ο Τραμπ ανακήρυξε την FED, την κεντρική τράπεζα των ΗΠΑ, ως το μεγαλύτερο του εχθρό. Η FED είναι η τράπεζα των οκτώ πιο πλουσίων οικογενειών στον κόσμο.

Οπως είπε και ο Βill Gates, θέλουν να το ρυθμίσουν αυτό με έναν ιό και όχι με πυραύλους. Δεν ξέρω ποιος θα απομείνει όρθιος αλλά σίγουρα θα είναι η Τουρκία.

Μπορεί να δούμε την ξακουστή Ευρωπαϊκή Ένωση να περιμένει στην πόρτα της Τουρκίας.

Μπορεί να υπάρξουν μέρες κατά τις οποίες αυτοί που έχουν την Τουρκία στο περίμενε, να σταθούν και να περιμένουν στην πόρτα της Τουρκίας.

Μιλούσαμε τις προάλλες για τη Ρωσία. Η Ρωσία είναι ήδη τελειωμένη. Θα είναι ένα θαύμα αν μπορέσει ο Πούτιν να σταθεί στην εξουσία.

Η Δύση άρχισε για πρώτη φορά να αισθάνεται τον φόβο του θανάτου.”







πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.