Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020

Χαλασε την πιατσα στις φεμινιστριες, γιατι ειναι αριστη νοικοκυρα και ξυπναει στις 4.30 για να φτιαξει καφε στον ανδρα της ! ! !

Μια άνεργη μητέρα από το Μπρίσμπεϊν της Αυστραλίας αποκάλυψε την καθημερινή ρουτίνα της… και έχει διχάσει ολόκληρη τη χώρα!


Η Brooke Smith, μαμά τεσσάρων μικρών παιδιών, έγραψε στη σελίδα του Facebook »Mums Who Cook, Clean and Organise» (ελληνιστί… μαμάδες που μαγειρεύουν, καθαρίζουν και τακτοποιούν) ότι ξυπνάει κάθε μέρα στις 4:30 το πρωί, προκειμένου να φτιάξει πρωινό και καφέ στον άντρα της. Και όχι μόνο αυτό.

«Δεν πέφτω ποτέ για ύπνο αν δεν ετοιμάσω το φαγητό και τα ρούχα των παιδιών μου και του άντρα μου για την επόμενη μέρα. Και φροντίζω πάντα το σπίτι να είναι καθαρό, τα πιάτα πλυμένα και το πλυντήριο γεμάτο ρούχα, έτοιμο για το πρωί. Αυτό σημαίνει ότι κάποιες φορές πέφτω για ύπνο στις 9 το βράδυ και άλλες φορές τα μεσάνυχτα. Σηκώνομαι κάθε μέρα, όμως, πολύ νωρίς, στις 4:30 το πρωί, για να φτιάξω πρωινό και καφέ στον σύζυγό μου, αλλά και για να έχω χρόνο να πιω και εγώ έναν ζεστό καφέ και να φτιάξω τα μαλλιά μου.

Χρειάζομαι λίγη ειρήνη, ησυχία και άσκηση, για να αντιμετωπίσω τη μέρα μου.

Μια ευτυχισμένη μαμά ισοδυναμεί με ένα ευτυχισμένο νοικοκυριό. Κάνε τις δουλειές σου, ακόμη και όταν δεν έχεις διάθεση, και έτσι θα είσαι χαρούμενη και για την επόμενη μέρα», αναφέρει το ποστάρισμα της Brooke.

Τώρα, ενώ αυτό σύστημα φαινομενικά λειτουργεί για την Brooke και την οικογένειά της, εκατοντάδες χρήστες δεν εντυπωσιάστηκαν και τόσο και σχολίασαν κάτω από την ανάρτηση της μητέρας ότι η ίδια και ο σύντροφός της θα έπρεπε να μοιράζονται τις δουλειές.





πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.