Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019

Γ.Γ. ΝΑΤΟ Στόλτενμπεργκ : Βοήθησε η Τουρκια τον αγωνα κατα του ISIS ! (Ληγμενα πινει αυτος);

Δινει ευσχημα στην Τουρκια, το κρατος τρομοκρατη...
Και λογικα και στον αρχιτρομοκρατη Ερντογκαν...
Τοσο γλειψιμο ο....


Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Στόλτενμπεργκ : Σε καμία χώρα μέλος του ΝΑΤΟ δεν υπήρξαν τόσες τρομοκρατικές επιθέσεις όπως στην Τουρκία

Ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Στόλτενμπεργκ, σε δήλωση που έκανε προς την εφημερίδα Bild am Sonntag, ανέφερε πως η βία στη Βόρεια Συρία αρχίζει να οπισθοχωρεί και ότι αυτό θα μπορούσε να φέρει μαζί και προσπάθειες για πολιτική επίλυση.

Ο Στόλτενμπεργκ δήλωσε: “Εδώ είναι ανάγκη να αποδεχθούμε πώς η Τουρκία είναι ένας σημαντικός σύμμαχος. Στον αγώνα ενάντια στην ISIS και στην φυσική καταστροφή του χαλιφάτου η Τουρκία συνέβαλε αποφασιστικά.

Καμία σύμμαχος χώρα δεν δέχτηκε τόσους  Σύριους πρόσφυγες όσους η Τουρκία. Η Τουρκία πήρε 3,6 εκατομμύρια sirius και δέχτηκε τόσες τρομοκρατικές επιθέσεις όσες καμία άλλη χώρα του ΝΑΤΟ.”







πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.