Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019

Ρε σεις, δεν ντρεπεστε καθολου? Απο που θα φυγετε ?

Τα βαλατε με τον δεκαεξαχρονο? 
Τον λεβεντη που σας εβαλε τα γυαλια? 
Που εκανε αυτο που επρεπε να κανετε εσεις? 
Εδώ φτάσαμε και δεν έχουμε σταματημό πια.....
Να φορτώνουμε σε αυτό το παιδί όλα μας τα λάθη και τις αδυναμίες.....
Όλα μας τα πάθη και τις ανικανότητες.....


Διδεται άλλοθι στους Τούρκους να εκδίδουν εντάλματα σύλληψης και να στήνουν πολεμικά σενάρια λες και το πρόβλημα της Κύπρου είναι η υποστολή της τουρκικής σημαίας.

Και βγαίνουν βουλευτές (Γιώργος Γεωργίου του ΑΚΕΛ στο ΡΙΚ) να απαιτούν από την κυβέρνηση να κάνει έρευνα για να μάθει αν πίσω από την ενέργεια του μαθητή κρύβεται κάτι οργανωμένο, (οργανωμένο έγκλημα;) ε, ναι, αυτοί είναι πιο επικίνδυνοι από την πράξη του νεαρού. Αυτός, τουλάχιστον, μπορεί να μην υπολόγισε τον κίνδυνο στον οποίο έβαλε τον εαυτό του, και σίγουρα καθόλου δεν τον αφορούν οι όποιες συνέπειες αναλύουν οι περισπούδαστοι ενήλικες στις τηλεοράσεις. Αλλοίμονο να τον αφορούσαν.

Οι άλλοι, όμως; Αυτοί που δεν άνοιξαν το στόμα τους όταν ήρθε εδώ ξανά ο Τσαβούσογλου και τους έκανε σκόνη και θρύψαλα όλες τις ψευδαισθήσεις που έκτιζαν για χρόνια με τη βοήθεια των πρεσβειών. Αυτοί που δεν ανοίγουν το στόμα τους όταν μας απειλούν να μας ξανακάνουν όσα έκαναν το 74. Ούτε όταν μας λένε να πάψουμε να ονειρευόμαστε την αποχώρηση του κατοχικού στρατού διότι δεν θα γίνει ποτέ.

Αυτοί, που τώρα παρελαύνουν στις τηλεοράσεις και μιλούν για φανατισμούς και μισαλλοδοξίες επειδή ένας νεαρός ξέφυγε από τις νόρμες τους. Αυτοί, λοιπόν, πότε θα αφήσουν τις θεωρίες και θα εξηγήσουν στον δεκαεξάχρονο, τι στο καλό πέτυχαν στα 45 χρόνια της ένοχης ανοχής τους; Πότε θα εξηγήσουν ποιο ήταν το αποτέλεσμα των επιχορηγημένων σεμιναρίων «επίλυσης συγκρούσεων» από τα οποία πέρασαν όλοι;

Αν πρέπει να γίνει μια έρευνα πρέπει να είναι αυτή που θα μας πει ποιες πρεσβείες και ποια ξένα ιδρύματα είναι πίσω από πολιτικούς, δημοσιογράφους και κάμποσους ακαδημαϊκούς, οι οποίοι εκπαιδεύτηκαν τόσο αποτελεσματικά στον εκπολιτισμό της κατοχής, που δεν θα δίσταζαν σήμερα, αν ήξεραν ότι δεν θα τους δει κανείς, να παραδώσουν τον νεαρό στο κατοχικό καθεστώς για να τον νουθετήσει.

Για ένα να είστε σίγουροι, πάντως. Κάποια στιγμή, θα έρθουν κάποιοι δεκαεξάχρονοι και θα μας ζητήσουν εξηγήσεις για όσα κάναμε ή δεν κάναμε απέναντι στην κατοχή. Και δεν θα έχουμε μούτρα να τους αντικρύσουμε.







πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.